KK Enleri

Tabii ki eleştiriye açık olmalıyız, mesela Sn @hemmuhhemtek 'in en çok fırça atan eleştirisini saygıyla karşılıyorum. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım, eleştiri için teşekkürler...
İnsanoğlu genellikle hatalarını görmez, uyarıldığında da kabullunmez. Bu anlayış nadide insanlara özgüdür sizi anlıyorum.
 
Sınıfın en alimi zanneden öğretmenin cahilliğidir bu bence. Durumu en zayıf olan öğrenci bile bazen sınıfın en alimi olabiliyor. Öğretmene gereken dersi de verebilir. Bu kaçınılmazdır. Bizim tecrübelerimiz bu yönde.
 
Eksiklerimizi en başta kabul etmemize rağmen, benlik duygusu ve öğrenmeye kapalılık ile aynı şeyler tekrar halinde.

Dışınızda mekanik vb konular, mesajlarla bitirilebilir değil. Sadece cümlelerde geçen kelimelerin manaları dahi önemlidir. Mesela dikey geçiş vb bazı memleket ehli, alt yapısının eksikliğinden, geride, mühendislik-lise arasında kalırdı. Arzu ettikleri gibi sorsunlar, kendilerini aşmalarına vesile olunsun.
Mühendislik için neyin nasıl öğrenildiğinin eğitimidir denir. Bu eğitim alınırsa diğer dallarda hüküm verilebilir. Bu yetinin yoksunluğunu başka eksikliklere bağlamak sonucu değiştirmez, ne kadar anlayamadığı varsa ondan fazla bekleyen var.
Bahsettiğimiz gibi Dünyalar var. Herkes kendi dünyasında. Kimi Tüm Dünya yı seyreder bilmese de anlayamasa da ulaşmaya çalışır, kimileri birlikte kendi kendilerine döner, birbirlerini metheder.

Kişisel eleştiri buraya sabit değil.

14.02.2015 Cumartesi, KK da en çok "anlama" sözünün yazıldığı gün...(tahmin)

En uzun üye ismi kimdedir ?
@hemmuhhemtek isminde 3 tane harfin 3 kere geçtiği üye

Tüm foruma hayırlı akşamlar, yeni mesajları , enteresan kısımları bekleriz..
 
Yazdığınızı iki kere okudum ama yine anlamakta zorlandım. Madem konu "en" bende sizi yazdıklarını en anlayamadığım üye @cncarastirma olarak etiketliyorum. Hayırlı geceler.

Kendimi de anlayışı en kıt üye @elkgazi olarak etiketliyorum. Kendini en alim zanneden üye olarak algılanmışta!
 
Son düzenleme:
Bu karşılıksız ortamda kişisel, sivri yazışılıyor. Beğenilenler hak ederse saygı duyarız. Elhamdülİllah bizden üst ne mertebeler vardır, çekememek ne kelime, hürmetlerimizi arz ederiz. Odağımızda beğenilme olmadığından beğenmeyenlere de odaklanmamız gerekmiyor. Şuradaki üç kişi beğeni tuşunu kaç kere kullandığına bakarsa, tek başına mana ifade etmediğini anlar.

Eski mesajlarımızda yeterince cevap bulunur. Benlik vb hislerle yazılması gereksiz dikkate sebep oluyor, kişisel iletişim için konu ön planda değil.
 
Neyse Sn @hemmuhhemtek 'in fırça eleştirisinden sonra artık kimseye elimden geldiğince fırça çekmeyeceğim :)
Odağımızda enler var ve ben mesajları en beğenilen üyeyim (Siz her ne kadar kıskançlık krizine girmiş olsanız dahi bu bir gerçektir ve en çok beğenilenler en çok anlaşılanlardır :D )
 
Size bir olay anlatıp konuya son mesajımı göndermek istiyorum.
Her Cuma gittiğimiz bir cami vardı. Bu camideki değerli hoca cuma namazı öncesi anlaşılması zor bir dille anlattığı meseleyi hutbeye çıkıncada tekrar ederdi. Tabi kimse birşey anlamazdı. Namaza hiç vaktinde başlamazdı. Her haftada bu durumdan dolayı uyarılırdı ama nafile yine aynı yine aynı. Namaz sırasında dua arasında " gülmeyinnnn" dediği bile olup namazı hiç birşey olmamış gibi bitirdiği bile olmuştu. Ne mi oldu? O hala orada görevine devam ediyor. Bizde arkadaşlarımızla beraber başka camiye gider olduk...
Hayırlı geceler...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,850
Mesajlar
921,006
Kullanıcılar
450,958
Son üye
cybershot123

Yeni konular

Geri
Üst