KK Enleri

Soyadım HIRÇIN olmasına rağmen çok mülayim bir insanımdır. Hak edene hak ettiği cevabı yapıştırırken fazla sertleşiyorum bazen haddimi aşıyorum ve kırıcı olabiliyorum ama bundan kesinlikle pişmanlık duymuyorum.
 
Son düzenleme:
O fırça kelimesi mesajlarımızda yazdığımız gibi sanal alemde harflerin yan yana gelmesi, Hak edilen başa gelir. Birkaç harfi sadece monitörde yan yana tutabilen düşünsün Gevşeklik pişmanlığı engelleyebilir
Sayın Reaksiyon savaş diyemeyiz, benlik duygusu olsa gerek. En seçiyoruz, beklemedeyiz.
Lut kavmi, Semud kavmi ve daha niceler. Dinlemeyen, anlamayan, anlamak istemeyen çok. Onlar da anlamadıklarını söyleyip belki hiç sormamışlardır, dertleri başkadır belki

Bu kadar anlama sözünün geçtiği gün, Nasreddin Hoca (kuddise sirruhu) nun anlayanlar anlamayanlara anlatsın vecizesini aktaralım.

Ve dört kişilikli cevdet vardı. Karakterlerinden bir tanesi de anlamayan cevdet ti.

Forumdan bir imza;
hüküm ve karar yalnız Allah ’ındır. sizin bu sahte ve uydurma hükmünüzün hiçbir geçerliliği yoktur.
“İnna lillah ve inna ileyhi raciun"
Ömer Muhtar

"En" çin beklemedeyiz, gerçekleri kabul ederiz, en çok anlaşılmadığı yazılan üye bizizdir, en çok beğenilen de bellidir.
 
Son mesajınızdan sonra size çok önemli bir tavsiyede bulunacağım lütfen bunu eleştiri olarak algılamayın sizin hayrınıza olacak bir tavsiye;
"Acilen bir psikoloğa görünün !"
 
Psikologlar üniversitelerin en alt düzeylerinde eğitim görüyorlar. İnsanın doktoru kendisidir derler. Eksiğimiz her zaman vardır demiştik. Bu söz ile insanda ne sorun olabilir?
Kargalar sürüyle Kartallar yalnız uçar diye söz var. -Kargaların ısrarlı hareketlerinden bahsedilir- Sürü olarak anlamayan cevdet olup da aynı şeyi tekrarlamak daha önemli sorun değil mi?
Anlaşılan tek şey sizin anlamadığınız. Forum ortamında ister sorun ister sormayın. Bu konuda yazdığınız 3 sayfa mesajlar ne tip bir sorun?

Kişisel ve özel iletişim ayrı bir mevzudur bunu devam ettirmek isteyen konuda bulunmasının anlamı yok

Seçilmesi gereken "en" ler var. Biz kabul ettik, sıradakileri beklemedeyiz...
 
@cncarastirma SN. ustam
İşin şaka tarafi bi yana. Konuyu baştan beri okuyor ve takip ediyorum halen bişey anlamakda zorluk çekiyorum. Lakin burda şunu belirtebilirim.
Her insanin kendine özgü bir davraniş şekli vardir. Bunu hiç kimsede ne yargilayabilir nede değiştirebilir. sadece bu durum o kişin hem kendi utanci olur, hem kendi kazanci olur.
Bir söz vardir.
Misali on kişilik bir toplulukda dokuzu sigara içiyorsa seninde içmen şart mi ? birak dokuzu sana ayak uydursun.
Yani herkes kendi bildiğini yapsin buradaki olan herşey sitemizde, fordumuzda yardim alan arkadaşlari etkilemiyor ise. Bence sorun yok demektir.
 
Son düzenleme:
Biz Türklerin büyük bir kesimi Psikologları deli doktoru olarak görür bir kısmıda gereksiz nitelendirmesinde bulunur ancak amerikada, yurt dışında hemen hemen her ailenin bir psikoloğu vardır ve psikolog sık sık aile bireyleriyle iletişim halindedir. Toplumsal olarak buna çok fazla ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca ilköğretimden itibaren insanlarla iletişim dersi mecburi olmalıdır.
 
Son düzenleme:
Amerika nın ne durumda olduğu, beyinlerini ne kadar kullanabildikleri ortada. Psikologlarının eğitimleri Türkiye den iyi olabilir, ihtiyaçları çoktur. Kendi içlerinde çıkacaktır yaptıkları.

Dünyanın çok yerinde ismi oturaklı Türk Milletinin zaman zaman Sultanlarına, zaman zaman Alimlerine akli denge iftirası atılmıştır. Dengesiz, seviyesiz, kendini ispat için, varlık gösteremeyen niceler Erkan a da usulüne de sayar, gerçekleri ise söyletmemek için yırtınır. İngiltere nin de yaptığı içten bu işler gibidir. Adalet kutup yıldızı gibidir. Diğerleri onun etrafında döner. Bir de değişseydi yeri?

Kim ne yolda gitmek isterse o yoldan gider ona benzer. Onun benzerlerine, ihtiyaçlarına sahip olur. İletişim kötü alışkanlık değildir. Alışkanlıklara arkadaş çevresi, nefse uymak vb sebep olur. Yalnız kaldığında da hakikati ayakta tutamayan, yalan dünyası için etrafındakilere ihtiyaç duyan debelenip durduğu laflarında kalır.

Sayın Reaksiyon mahalledekiler çok şeye güler, çatlayabilir. Çoğunluk olduklarından o dokuz kişide aramak lazım onları. Seviyesiz yaklaşımlara rağmen, 4 sayfada belki "en" çok söz edilen olmamıza rağmen, bizimle dalga geçilmesi seviyesizce.

Sayın Reaksiyon konuda Kontrolkaleminde uç özelliklere sahip olduğu düşünülen kişiler, "en" ler seçilmekte. En anlaşılamayan ve en çok beğeni almış olan seçildi.

Yeterince yazışma ve cevap oldu, eski mesajlarımız dolgun ihtivada. Bahsettiğimiz gibi aynı meseleleri yazmak konuyla alakasız,

"en" leri bekliyoruz..
 
Ben kesinlikle dalga geçmiyorum ciddi, içten ve samimi bir tavsiyede bulundum size. Bu tavsiyemi ısrarla ve şiddetle öneriyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,107
Mesajlar
923,322
Kullanıcılar
451,427
Son üye
Mehmet Lesaffre

Yeni konular

Geri
Üst