Bu noktada kataloğu incelersen manuel e alman için röleyi menüde bir sekme gözüküyor bu iş için . Senin pakoşalterle röleyi manuele aldım demenle röle manuele geçmez. Ayrıca röle kataloğunu incelersen iyiceki ben baya bir inceledim senin grupları manuel olarak devreye alabilmek için pakoşalter kullanmana falan gerek yok ; manuel modunda SET ve ESC tuşlarını kullanarak istediğin grupları devreye alıp çıkartabiliyorsun.röleyi manuele pakoşalterle alıyorum eneriji nasıl aldığıma tekrar bakmam lazım
Aslında arkadaşımızın pako şalterle nasıl manuele aldığınıda merak ediyorum doğrusu.Bu noktada kataloğu incelersen manuel e alman için röleyi menüde bir sekme gözüküyor bu iş için . Senin pakoşalterle röleyi manuele aldım demenle röle manuele geçmez. Ayrıca röle kataloğunu incelersen iyiceki ben baya bir inceledim senin grupları manuel olarak devreye alabilmek için pakoşalter kullanmana falan gerek yok ; manuel modunda SET ve ESC tuşlarını kullanarak istediğin grupları devreye alıp çıkartabiliyorsun.