>Genius<
Profesyonel Üye
madem o kadar iyisiniz neden kendi işinizi yapmıyorsunuz başkasının vereceği işe minnet ediyorsunuz?Çok iyi mühendislikte üst sınır kurumsal bi yerde çalışmak mı bunu mu anlamalıyız yukarıda yazınızdan?Patronlarım beni beğeniyor derken onların gözüne girmek başarı kriteri mi onlarda bizim gibi insanlar işçi forumu oldu burası da )lütfen patronları referans almayalım düşüncelerimizi açıklarken
Şahsa hakaret içeren yorum yazdığınız için sizin seviyesiz bir insan olduğunuzu anlıyorum... İşci değilim Elektrik mühendisiyim ama ne olursan ol önce adam olacaksın, sen önce adam olmayı öğren bence... Yöneticilerden bu mesajınızın silinmesini rica ediyorum....
Benim şahsımı değil yaptığım işi benden önceki mühendislerle kıyaslayarak değerlendiriyorlar... Tabi ortaya çıkan sonucuda sen anlayabilirsin ayrıca burada benim patronum dediğim insanda mühendis senin şefin veya müdürün oluyor ...
Ayrıca ben referans olarak yaptığım işi, gördüğüm saygıyı ve aldığım parayı referans alırım... Tabi amirlerinden taktir görmekte ekstra motivasyon oluyor...
Ayrıca SMM'li iken kendim serbest olarak çok iş yapmaya çalıştım inşaat firmalarına yaptığım işin kalitesini sunarak diğer mühendislerin verdiği tekliflerin altına indim piyasa yapabilmek için ama herkes kendi eşine dostuna ekmek yediriyor arkadaşım.. Özelde ofis açıp iş yapacaksan sürekli iş alacağın en az 2, 3 tane inşaat firması olmak zorunda yoksa tutunamaz batarsın... Bilmeden yorum yapıp boş boş konuşmayalım lütfen..
Son düzenleme: