Evet olabilir. Buton kartının resmini atabilir misin?
kontrol ettim butonda voltaj var, kısa devre de yokBu iki noktada sıvı teması var gibi..
Burada ki sorun seninkine benzer.
Videodaki ölçümleri senin buton kartında dene voltaj varmı ,kısadevre varmı, hat sağlammı vs.. onlara bakalım birde..
Sıkıntılı görünen bir yer daha...
teşekkürler bende öyle düşünüyorum 2 tane 19V mosfet var biri voltajı geçiriyor diğeri geçirmiyor19V katında ki mosfetleri kontrol edin muhtemelen kısa devre olan bir mosfet var
Hocam umarım mosfeti değişince düzelir. Sizin ki düzelirse burdan yazar mısınız ? Kolay gelsinDostum aynı şey üç dört gün önce başıma geldi,power tetiklemiyor, ama kartın soket girişinde ve hemen ardındaki mosfete kadar 19 volt ulaşıyor, onun da arkasındaki mosfetleri kontrol ettiğimde drain den source ucuna gate tetiklediği halde enerji yürümüyor,yani source de enerji yoktu.Ben de mosfetin muadilini bulup sipariş ettim yarın gelicek duruma bakacağım bakalım
Kesinlikle aynı problemden mi muzdaribiz bilemeyiz ama herşeyi kontrol ettim ve bi bu kaldı benim için mosfetin bozuk olduğu kesin fakat sonrasında önünde başka parçada da problem olur mu bilemeyiz, denedikten sonra yazarım yarınHocam umarım mosfeti değişince düzelir. Sizin ki düzelirse burdan yazar mısınız ? Kolay gelsin