LCD Bilgisayar monitörü

cemabay

Üye
Katılım
14 Eyl 2007
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
40
Merhaba
LCD bilgisayar monitörlerini, dönüştürücülerler beraber CCTV sistemi mönitörü olarak kullanabilirmiyiz. Kullanabilirsek nasıl bir dönüştürücü tercih edilebilir.

Teşekkürler.
 
zaten piyasada çoğu kişi bilgisayar monitörü veriyor :) ve bunuda savunuyolar. Bilgisayar monitörü 7/24 çalışması için üretilmiş bir ürün değildir. ne kadar insanlar hoşlanmasada crt monitörler en iyi ve sağlıklı görüntüyü verir.

Bir dönüştürücü vermene gerek yok dvr ların vga çıkışları var zaten oradan bağlayabilirsin.
 
Bir dönüştürücüye gerek yok dvr ların vga çıkışından ayarlayabilirsin.
 
Cevaplar için teşekkür ederim.
 
DVR Kayıt cihazının vga çıkışını kullanarak 3 mönitöre bağlantı yapacağız. 3 monitör için VGA çoklayıcı kullanmamız gerekeceksanırım.

Bina mönitör kabloları vb için 18 lik plastik elektrik borusu çekildi. Bu borular içinden VGA kablolarını (6 m ile 15 m arası) nasıl çekebiliriz? VGA kabloları hazır dışı ve erkek fişler ile geldiğinden sıkıntı olacak... Biz bu fişleri kablodan koparıp kabloları çektikten sonra lehimleme yapabilirmiyiz. Piyasada tek olarak erkek veya dışı vga fişleri satılmaktadımıdır?
Teşekkürler.
 
Bina tesisatımızın kablo boruları çok dar olduğu için herbir kattaki 3 mönitöre, vga monitör kabloları kalın olduğu için çekme imkanımız olmuyor.

DVR kayıt cıhazının AV kanalını kullanarak (AV kablosunun daha ince olduğunu düşünüyorum) AV çoklayıcı ile (AV çoklayıcı cihaz ile) sadece kablo olan çoklayıcılar ile değil. 3 mönitöre sağlıklı bağlantı yapabilirmiyiz. Yine bilgisayar mönitör kullanacağız, fakat bu sefer VGA çıkışını AV dönüştürücü ile dönüştürmemiz gerekecek. Bu şekilde bir bağlantı yapmamaız sağlıklı sonuç verir.
Teşekkürler.
 
"zaten piyasada çoğu kişi bilgisayar monitörü veriyor ve bunuda savunuyolar. Bilgisayar monitörü 7/24 çalışması için üretilmiş bir ürün değildir. ne kadar insanlar hoşlanmasada crt monitörler en iyi ve sağlıklı görüntüyü verir."

isyan_her_yerde arkadaşım bende cctv monitör yerine normal bilgisayar lcd monitörü kullanmayı düşünüyorum (kayıt cihazım dvr olacak) 7/24 için lcd monitör sorun çıkarırmı(çatlar,patlarmı) bir de cctv monitör neden en iyi ve sağlıklı görüntüyü verir sebebi ne olabilir?

Kayıt cihazının dvr yada server sistem olmasının monitör türünde etkisi varmıdır acaba?
 
ARkadasim selamlar,
bu konuda sana soyle soyleyeyim, rgb color ve cmyk color arasindaki farki bir incele, daha iyi anlayacaksin,
Ayni kamerada cctv monitorler kullanilinca bariz goruntu kalitesi doguyor,
ayni zamanda ekranda izler olusmuyor,
 

Forum istatistikleri

Konular
129,473
Mesajlar
927,256
Kullanıcılar
452,042
Son üye
sinan_4222

Yeni konular

Geri
Üst