Lehim sökme için sıcak hava istasyon yada tabanca tavsiyesi?

https://www.trendyol.com/orh/8586-l...-p-850382840?boutiqueId=61&merchantId=1008523

Fiyatı uygundu.
1 tane de ben mi alsam diye düşünürken satıcı
1.300 TL den 1600 TL ye çıkartmış.
Sepette ekleyip 3-4 saatte bir kontrol ederseniz 1 hafta içerisinde bir kaç defa 3 saatte 1 flaş indirimler adı altında fiyatı düşüyor. indirime düştüğü zaman satıcının adına tıklayıp magazayı takip edince ekstra kuponda verebiliyor. Bende tesadüfen bugun konuyu açıp araştırırken flaş indirime denk geldim. youtubede birisi video atmış tı ürünle alakalı 8-9 aydır sorunsuz kullanıyorum demiş.
Ürün yorumların dada herkes memnun. Gene indirime gireceği kesin sadece denk getirmek takip etmek gerek.

Bu zam satıcı ile alakalı değil trendyolun kendisi 3 saatte 1 her kategoriden çeşit çeşit ürünlere flaş indirimler yapıyor kendi komisyonundaki % den düşerek. Eğer havyayı sepete alıp takibe alırsanız 1 hafta içerisinde bir kaç defa 1 saat süren bu flaş indirimi yakalayabilirsiniz. Sadece takip etmek gerekiyor. Olurda ben denk gelirsem buradan paylaşırım sizlerle

Trendyol da ki hareketi, ürünlere ziyaretleri görüyorlar herhalde.
Satıcıya mesaj gönderdim
Piyasalar kapalı, dolar artmadı motorine benzine indirim geldi siz fiyatı ne oldu da oldu 300 TL artırdınız diye yazdım.
Bu zam satıcı ile alakalı değil trendyolun kendisi 3 saatte 1 her kategoriden çeşit çeşit ürünlere flaş indirimler yapıyor kendi komisyonundaki % den düşerek. Eğer havyayı sepete alıp takibe alırsanız 1 hafta içerisinde bir kaç defa 1 saat süren bu flaş indirimi yakalayabilirsiniz. Sadece takip etmek gerekiyor. Olurda ben denk gelirsem buradan paylaşırım sizlerle
Haberim olursa, Alırım 1 cihaz

şuanda indirime girdi 2 saat 30 dakika sonra indirim bitiyor
satıcı profilne tıklarsanız orada otomatik takip et kazan felan yazıyor 20tl yada 50tl gibi bişey daha ekstra indirim veriyor.
https://www.trendyol.com/orh/8586-l...-p-850382840?boutiqueId=61&merchantId=1008523
Trendyol da ki hareketi, ürünlere ziyaretleri görüyorlar herhalde.
Satıcıya mesaj gönderdim
Piyasalar kapalı, dolar artmadı motorine benzine indirim geldi siz fiyatı ne oldu da oldu 300 TL artırdınız diye yazdım.

Haberim olursa, Alırım 1 cihaz
satıcının adına tıklayıp verdiği kuponu sepette kullan demeyi unutmayın

İstasyonu çok beğendim tam bir fiyat performans canavarı olmuş. Sökmesi zor soğuk lehimli bir analog sökeyim dedim ısıtıcılı lehim pompasıyla hızlıca bekletmeden fazla lehimleri çektim. Isı tabancasını tuttuğum gibi yağ gibi aktı düştü çok temiz bir iş oldu ve o anki mutluluğum tarif edilemez sanarsın atomu parçaladım :D. Bunca yıldır 3-4 tane kolda yol koparmışımdır. Onların tamire gitmesinin maliyeti bana 1500tl oldu ve ben bu istasyonu 1354tl ye aldım. Maliyeti geçtim normal yöntemlerle yarım saatten fazla süren işlem 5dk sürmedi, sadece sağladı zaman tasarrufu için bile alınırmış bugüne kadar nasıl almadım kendime hayret ediyorum. Gerçi Bugüne kadar bu kadar uygun istasyonda görmedim orasıda ayrı...

Havyanın üstünde gelen uç ince 900M-T-L benim kullandığım dijital havyada 900m uçlu yani bolca yedek ucum var 900m uçlar uyuyor.

Sıcak hava tabancası 3 tane uçla geliyor. Isı ayarı var istasyondaki yerine yerleştirince 10-15 sn daha çalışmaya devam ediyor ve sonra otomatik kapanıyor soğutmaya geçiyor.

Genel gözlemim malzeme kalitesi fiyatına göre diyebiliriz plastik ve hafif ama işlevi fiyatının çok üstünde. Araştırdığım kadarıyla 1 yıldır hala sorunsuz kullananlar varmış biraz bilinçi kullanım birazda şans işi umarım uzun süre dayanır :).

WhatsApp Image 2024-12-10 at 13.03.16.jpeg
WhatsApp Image 2024-12-10 at 13.03.17.jpeg
WhatsApp Image 2024-12-10 at 13.03.16 (2).jpeg
WhatsApp Image 2024-12-10 at 13.03.16 (1).jpeg

Forum istatistikleri

Konular
130,052
Kullanıcılar
453,033
Son üye
Luxate

Yeni konular