XP candır vazgeçilmez ne de olsa ilk göz ağrısı ( gerçi commodore beri kullanırım bu makineleri ama)bios pili sök cr2032 tuttur ve Linux mint kur.
XP candır vazgeçilmez ne de olsa ilk göz ağrısı ( gerçi commodore beri kullanırım bu makineleri ama)bios pili sök cr2032 tuttur ve Linux mint kur.
Windows 7 kullananların halen olduğunu ben de düşünüyorum, zira ben de nete bağlı olmayan bir masaüstü PC ve eski HP 550 laptopta halen win xp'yi kullanıyorum, daha hala. internete bağlı olmayan ve hızlı açlılp kapanan bu eski işletim sistemlerinden hala vazgeçmedim, bu da başka bir dinazorluk bu da Ama yazı yazdığım en son laptopum ve nete bağlı masaüstüm kesinlikle win 10 ve win 11'e de şu anda hazır durumdadır. Kolay gelsin.Tek windows 7 kullanan ben değilmişim sevindim.
anladık linuxcusun, ama herkes özgür iradesi ile istediğini kullanır. şaka bir yana kullandığım kendi kişisel bilgisayarlarımda antivirüs kullanmıyorum. bu arada linux deneyimimde oldu. ha birde oracle bana dvd yollamıştı tarihin birinde yazılım geliştireyim test edeyim diye.xp kullanmak yerine Linux Mint kullanın daha iyi olur.
Linux Mint 20 mate daha iyi.anladık linuxcusun, ama herkes özgür iradesi ile istediğini kullanır. şaka bir yana kullandığım kendi kişisel bilgisayarlarımda antivirüs kullanmıyorum. bu arada linux deneyimimde oldu. ha birde oracle bana dvd yollamıştı tarihin birinde yazılım geliştireyim test edeyim diye.