lookout,ile,delta,haberleşmesi

Katılım
5 Eki 2008
Mesajlar
41
Puanları
1
Yaş
40
merabalar lookout yada labwiev ile delta dvp14ss serisi PLC yi haberleştirmek istiyorum nasıl haberleştirebilirim acaba...yardımcı olursanız sevinirim
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
LookOut da haberleşme driver olarak modbus secilmeli, deltanın modbus adreslerinin listesini FAST ten temin edebilirsin. Ben bircok uygulamada kullandım, gayet başarılı.
 
ilginiz için teşeklürler modbus driver yükledikten sonra adresleri drikt olarak görebiliyormuyuz...
 
Selamlar

Labview kullanarak , delta PLc ile birçok proje gerçekleştirdik National Instruments - Test and Measurement adresinden free olarak modbus library i download edip kullanabilirsin , örnek modbus VI ları kütüphanenin içerisinden çıkıyor, adresleri direkt olarak yazıp okuyabilirsiniz, İyi Çalışmalar
 
LookOut da haberleşme driver olarak modbus secilmeli, deltanın modbus adreslerinin listesini FAST ten temin edebilirsin. Ben bircok uygulamada kullandım, gayet başarılı.

merhabalar öncelikle herkese iyi çalışmalar;
bu otomasyon konusun daha yeniyim bir tane dvp14ss aldım ve bununla modbus üzerinden lookout ile haberleşmek istiyorum ama bir türlü haberleşemedim netten örneklere baktım ama örnek te bulamadım bu konuda bir örnek paylaşabilirmisiniz rica etsem bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. örnek bulsaydım inanın buraya yazmıyacaktım.
şimdi den teşekkürler ilginize saygılarımla...
 

Forum istatistikleri

Konular
129,272
Mesajlar
924,875
Kullanıcılar
451,686
Son üye
emrah7141

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst