greenyucel
Üye
Hıım yanlış anlamışım o zaman. vallahi benim pek anlamadığım konu o yüzden yorum yok hocam.
Peki Güneş'te ne oluyor da siz onunla bağlantı kurdunuz?...Denizaltıda füzyon olduğundan bahsetmedim. Karıştırmayalım lütfen.
Peki enerji nereden geliyor?...Şimdi kullanılmıyor yerine fuel cell ler geliştiriliyor. Ben bunu yazarken dikkat çektiğim nokta şu idi aslında oksijeni ayrılan hidrojen peroksit kimyasal olarak tekrar oluşturuluyor ve çevrim bu şekilde sürüyordu.
Olmaz da, şu güneşin içerisinde ne olduğunu sizden duymak isterim. Her gün doğup batan, yaşamın temel unsurlarından bir tanesi olan güneşi nasıl bilirdiniz merak ettim.Füzyonla tek bağlantı kurduğum nokta burası idi. Bu bilgiyi de yıllar önce okuduğum bir makaleden almıştım. Eğer yanlış anlaşıldı veya yanlış bilgilendirdiisem özür dilerim. Hatasız kul olmaz.
Yer çekimi kuvvetini kullanarak, katettiği yolla enerjiye dönüştüren bir buluş yapılmıştır ve günümüzde hemen her ülkede kullanılmaktadır. Bizde de Keban, Atatürk, Karakaya, Hirfanlı, Sarıyar, vs. isimlendirilen tesislerde kullanılmaktadır.Sonsuz enerji üretimi ile ilgili günümüze değin çeşitli çalışmalar yapıldı tabiiki ;Fakat insanoğlu bu konudan vazgeçemeyecek bana göre en büyük buluş yerçekimi enerjisini elektriğe çevirecek bir buluş olacaktır ....