Mümkün mü acaba?

Hıım yanlış anlamışım o zaman. vallahi benim pek anlamadığım konu o yüzden yorum yok hocam.
 
Greenyuce; Tartışma gereksiz değil Yanlış bir yazı yazmışsın hakikati aktarmışken senin yazdıkların bunu değiştirmez. Gereksizliği ifade ederken yazı yazmayabilirdin de.
Geniş olarak ele alımış bir konu vardı araya girmiş olan tartışmalarda bilmeden veya anlamadan yazı yazmak doğru bir tutum değildir.
 
Sayın ze tr, Denizaltıda füzyon olduğundan bahsetmedim. Karıştırmayalım lütfen. Hidrojen peroksit su altında kalmayı uzatabilmek için bir düzenekle oksijene ayrıştırılıp bu oksijen de yanmayı sağlamayı amaçlıyordu. Bu şekilde motor için oksijen sağladığınızdan dolayı daha uzun süre su altında kalınabiliyordu. Tabi bu ilk AIP ler için boyle idi. Şimdi kullanılmıyor yerine fuel cell ler geliştiriliyor. Ben bunu yazarken dikkat çektiğim nokta şu idi aslında oksijeni ayrılan hidrojen peroksit kimyasal olarak tekrar oluşturuluyor ve çevrim bu şekilde sürüyordu. Füzyonla tek bağlantı kurduğum nokta burası idi. Bu bilgiyi de yıllar önce okuduğum bir makaleden almıştım. Eğer yanlış anlaşıldı veya yanlış bilgilendirdiisem özür dilerim. Hatasız kul olmaz.
 
...Denizaltıda füzyon olduğundan bahsetmedim. Karıştırmayalım lütfen.
Peki Güneş'te ne oluyor da siz onunla bağlantı kurdunuz?
...Şimdi kullanılmıyor yerine fuel cell ler geliştiriliyor. Ben bunu yazarken dikkat çektiğim nokta şu idi aslında oksijeni ayrılan hidrojen peroksit kimyasal olarak tekrar oluşturuluyor ve çevrim bu şekilde sürüyordu.
Peki enerji nereden geliyor?
Füzyonla tek bağlantı kurduğum nokta burası idi. Bu bilgiyi de yıllar önce okuduğum bir makaleden almıştım. Eğer yanlış anlaşıldı veya yanlış bilgilendirdiisem özür dilerim. Hatasız kul olmaz.
Olmaz da, şu güneşin içerisinde ne olduğunu sizden duymak isterim. Her gün doğup batan, yaşamın temel unsurlarından bir tanesi olan güneşi nasıl bilirdiniz merak ettim.
 
Sonsuz enerji üretimi ile ilgili günümüze değin çeşitli çalışmalar yapıldı tabiiki ;Fakat insanoğlu bu konudan vazgeçemeyecek bana göre en büyük buluş yerçekimi enerjisini elektriğe çevirecek bir buluş olacaktır .(çağımıza belki damgasını vurabilir.!)
Temel kuvvetler Yerçekimi kuvveti (klasik newtonun birinci kanunu)
Elektriksel kuvvet
. Magnetizma
Nükleer kuvvet
günümüzde herşey bu temel enerjilere dayalıdır.fizikçiler bu dört temel kuvveti açıklayacak büyük teoremi bulmaya çalışıyorlar o zaman bunları biribirine nasıl çevirebileceğimizi bulabileceğimizi umud ediyorlar.
Ama geçenlerde magnetizma ile sürekli dönen bir jeneratör üretimi yaptığını avusturyalı bir mucit iddaa ediyordu kimbilir belkide gerçekten başarılı olmuştur.
 
Daha önce belirtilmişti yerçekimini esas alan bir üreteç, malesef kimse nedir diye sormadı. enteresan.
 
bu soruyu üniversitede rahmetli hocama sormuştum beni kovalamıştı MEKANI CENNET olsun inş
 
Sonsuz enerji üretimi ile ilgili günümüze değin çeşitli çalışmalar yapıldı tabiiki ;Fakat insanoğlu bu konudan vazgeçemeyecek bana göre en büyük buluş yerçekimi enerjisini elektriğe çevirecek bir buluş olacaktır ....
Yer çekimi kuvvetini kullanarak, katettiği yolla enerjiye dönüştüren bir buluş yapılmıştır ve günümüzde hemen her ülkede kullanılmaktadır. Bizde de Keban, Atatürk, Karakaya, Hirfanlı, Sarıyar, vs. isimlendirilen tesislerde kullanılmaktadır.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,754
Mesajlar
929,676
Kullanıcılar
452,503
Son üye
Myth55

Yeni konular

Geri
Üst