Yusuf SEYLAN
Usta Üye
Nereye atacağımı biliyorum. Ben kendim postta edit yapmayı öğrenmek istemiştim. Neyse boşverelim kullanayım böyle yeter. Sağolun.benim foruma attığım o dosyaları mesajda yazdığım gibi solidcam klasörüne atıyosun o kadar başka neyi anlatmamı istiyosun ?
hocam g53 sorunlu ise g53 satırlarını sileceksin bu kadar zor değil. ben daha önce forumda silinmiş hali ile paylaşmıştım ister o dosyayı indirip onu kopyalayın klasöre ister kendiniz silinNereye atacağımı biliyorum. Ben kendim postta edit yapmayı öğrenmek istemiştim. Neyse boşverelim kullanayım böyle yeter. Sağolun.
Eğer yardıma ihtiyacınız varsa detay yazarsınız bende inceler cevap yazarım... Tek işim kontrolkalemi değil malesef...Yardım edilir yazmışsınız ama kaç gündür bir cevap vermemişsiniz sorulara bu nasıl yardım?Mach3 konusunda bir çok kişinin yardıma ihtiyacı var gördüğüm kadarıyla.Mach3 den daha başka yazılımlar var mı?Bunları kullanıp deneyenler yazabilirse sevinirim.
Mach3 programi ile köşe dönüşlerde yavaşlama yaptirabiliyor mu? Yoksa bu işi cam programimi yapiyor.