seyhmusbaba
Üye
svc sistem ile tristörlü kompanzasyon arasındaki fark ne bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ve en uygun fiyatlı tristörlü kompanzasyon hangi firmanın
bu cihaz tam olarak nedir? aktif harmonik filtre mi, yoksa svc sistemi mi ? bu işi yapabilecek ( hem kapasitif , hem endüktif kompanzasyon, her fazı ayrı ayrı kompanze eden svc sistemi olsa gerek) bu arada değerini tam bilmiyorum ama, sanırım bu sistemde hız 100 ms nin epeyice altında
e
arkadaşımızın rölesi entes değil.
Entes olsaydı bile,sizin sorununuz rölenin,kondansatörleri iyi tanıyamamış olması olmalı.Entes röle,sistemi tanımak için,ilk kademeyi referans alır.İlk kademe büyük ise,daha sağlıklı sonuçlar elde eder.Bu yüzden ilk kademeye en büyük grubu alarak sorununuzu çözmüşsünüz.Kondansatörlerin değerini elle girerek te aynı sonuca ulaşabilirdiniz.
geçmiş olsun yener abi.suanda kapasitifim aldı başını gidiyor %22 kompanzasyon panaosunu kapattım iki saattir herhagi bir değişme yok endüktifim yükseldi biraz sabaha göre%15 çözüm olarak kapasitifi en kısa yoldan nasıl denegelerim suanda röleyi devre dısı bıraktım endüktif yazdırıyorum dengeleseye kadar bu şekilde gidicem sanırım ay sonuna daha epey var