Mastro ısınma

S.a arkadaşlar sitede yeniyim bi fabrikda çalışyorum makinanın maystro kartı aşırı derecede ısınıyor sonra kendini kapatıyor sebebi ne olabilir yardım acil

Yok tekstil makinası

Resim atarım cvp yazarsanız sevinirim

1520430264270-200613916.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
öncelikle motorları kontrol etmenizi öneririm sıkışma tozlanma yağsızlık varmı diye kolay gelsin.

Aynı makinaya diğer makinaların kartını takınca sorunsuz çalışıyor

soğutucuya bağlı transistörleri ve sürücüleride kontrol edin sızıntı veya kısa devre olabilir belki.

Mosfetleri kontrol ettim sürücü dediğiniz hangi elaman kondansitörleri dirençleri enisiyle değiştirdim nerdeyse 70 dereceye cıkıyo sıcaklık soğumadan sökemiyorum yerinden ilginiz alakanız içinde çok saolun

1520443461542-200613916.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kartın bir yerinde kısa devre olabilir veya güç devrelerinden birinde soğuk lehim olabilir bunları kontrol edin

Mosfetleri kontrol ettim sürücü dediğiniz hangi elaman kondansitörleri dirençleri enisiyle değiştirdim nerdeyse 70 dereceye cıkıyo sıcaklık soğumadan sökemiyorum yerinden ilginiz alakanız içinde çok saolun

Ekli dosyayı görüntüle 44002
transistörleri süren entegreler opto kuplör vesaire(transistörlerin gate yada beyz ayağını süren elemanlar.)

Bütün elamanları sağlam kartla karşılaştırıp denedim hatta garanti olsun diye acaba dediği eleanlarıda yenisi ile değiştirdim 20 dakika falan çaışyo sonra aşırı derecede ısınıyo kendini kapatıyo soğuyana kadarda start almıyo

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,345
Kullanıcılar
453,646
Son üye
MuhammedA21

Yeni konular

Geri