beyzade88 Üye Katılım 16 Kas 2008 Mesajlar 47 Puanları 1 5 Ocak 2011 #1 MAtlab ile sesi işlemeye çalışacağım fakat ilk aşama olarak sesin matlaba veri olarak alınması ve onun belli aralıkta işlenmesini nasıl yapabilirim.
MAtlab ile sesi işlemeye çalışacağım fakat ilk aşama olarak sesin matlaba veri olarak alınması ve onun belli aralıkta işlenmesini nasıl yapabilirim.
emrelyus Üye Katılım 4 Nis 2007 Mesajlar 307 Puanları 1 Yaş 40 5 Ocak 2011 #2 [y,Fs,bits] = wavread('filename') y : Sinyalin data vektörü Fs : Hertz cinsinden örnekleme frekansı bits : Her örnek için bit sayısı Bu kod böyle kullanılır.Sana 3 tane değişken verir sesle ilgili,gerisi sana kalmış.
[y,Fs,bits] = wavread('filename') y : Sinyalin data vektörü Fs : Hertz cinsinden örnekleme frekansı bits : Her örnek için bit sayısı Bu kod böyle kullanılır.Sana 3 tane değişken verir sesle ilgili,gerisi sana kalmış.
mhtgkc Üye Katılım 16 Eki 2011 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 35 16 Eki 2011 #3 arkadaşlar bu konuda bende yardım istiyorum elinde dökümana sahip olanlar varsa bi zahmet gönderebilirler mi. şimdiden teşekkülrler.
arkadaşlar bu konuda bende yardım istiyorum elinde dökümana sahip olanlar varsa bi zahmet gönderebilirler mi. şimdiden teşekkülrler.