MERHABA YAVUZ BEY
Projeyi yaparken size soracağım bir kaç nokta vardı vakitim için size soramadım. projeyi pazar günü gönderdim ancak simülasyon yaptığımda özellikle nor kapıları çıkışı doğru sonuç çıkarmıyordu. bazı kapılardada sorunlar vardı projenin mantığına göre projeyi oluşturdum. bu konuya dikkat etmenizi dilerim. Ben TCDD de çalışıyorum. bir çok kısım sinyalizasyonla yönetiliyor ve konvansiyonel yani röleli sistem kullanılıyor bunların değişimi niçin bir TÜRK PLC ile olmasın bizim sistemimiz bir istasyon ve alınan sinyalleri ve tren sevk için yakılan ışıklardan ibaret tüm sinyaller lojik ve rölelei sistemde seviye 2 ve seviye 3 gibi güvenlik sistemleri ön planda Şöyle düşünebilirsiniz. en fazla 500 lojik sinyal seviyesi yüksek her istasyon birbirine çok benzer yani bir istasyonda yapılan otomasyon diğerleri için aynıdır. yakın tarihte GSM_R sistemi kurulacak yani iletişim TCDD ait ayrı bir GSM sistemi üzerinden iletilecek burada data telefon ve görüntü iletimi yapılabilecek ilgilenmenizi dilerim