samhey
Üye
Eski arçeliklerde mitsubishi kompresör vardır. Kompresör markası elbette kaliteli olsun ama marka sıcakta çalışmaya engelle değil. O kadar farkta ermez. Isıtmaya geçip bir süre çalışıyor mu. Hemen duruyor mu onu net deneyip yazmanız lazım. Kac dk çalışıyor. Ic ortam kac derece. Ic dis fani normal çalışıyor mu. Tüm detayları ile yazarsanız düşünebiliriz. En basiti cihazda sensör arızası
Gözlemlediğim kadar ile için ünite ışığı üç kere yanıp sönüyor sonra sıcağa girmek için devreye girmeye çalışıyor ancak başarılı olmayınca yaklaşık bir dakika sonra deneme yapıyor servise gelince resmen benimle alay etti. Gelip baktı ısınmasını bahane edip çalıştırmadan çekip gitti bende şaşırdım doğrusu ben Hatay Defne Harbiye tarafından katılım sağlıyorum.Pek katılmıyorum.
Cihaz duruş yapıyor. Ama bu duruşla ilgili uyarı veriyor olmali. İç veya dış ünitenin lambalarinda flaş yapıyor olmali. Bu uyarı kitapçığında ne olduğunu görüp incelemek lazım.
Kompresorler gaz fazindaki akışkan bir yerden başka bir yere transfer eden cihazlardir. Bu arcelik olmuş mitsubishi olmuş farketmez. İçinde sensor v.s. olanlar hariç.
Nereden katiliyorsunuz? Hatay İskenderun denizciler taraflarından mi?
Takılan motor Arçelik marka 22 BTU cihaz için yani benim klima için uygun ancak motor takıldıktan sonra gaz bastılar hiç bir şeyin ölçümünü yapmadılar. Klima sıcakta çalışmak için çabalıyor ancak hemen duruyor.Sonra motordan ses kesiliyor bir kaç dakika sonra tekrar deneme yapıyor. iç ve Dış fan çalışıyor sorun yok. Soğukta çalışıp çalışmadığını denemedilerEski arçeliklerde mitsubishi kompresör vardır. Kompresör markası elbette kaliteli olsun ama marka sıcakta çalışmaya engelle değil. O kadar farkta ermez. Isıtmaya geçip bir süre çalışıyor mu. Hemen duruyor mu onu net deneyip yazmanız lazım. Kac dk çalışıyor. Ic ortam kac derece. Ic dis fani normal çalışıyor mu. Tüm detayları ile yazarsanız düşünebiliriz. En basiti cihazda sensör arızası olabilir.
Son düzenleme: