motor direnci

berzah

Guest
Merhaba:)
SIEMENS MICROMASTER 440
55 kw motoru calıştırıyor
bu invertör direnç ve motordan 5 tane var 4 de sorun yok 1 tanesinin dirençi restans gibi kızarıyo parametre degerleri hepsinin aynı motorların görevleri aynı dirençi deyiştirdim ama yine sorunu çözemedim yardım edermisiniz?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Direncin ısınması sürücünün rejeneraktif'te çalıştığı anlamına geliyor. Direncin ısınması normaldir. Fakat ne kadar ısındığı önemli. Eger çok ısınıyorsa kullanım oranını azaltmanı tavsiye ederim. Bu başka sonuçlara yol açabilir.
 
En başta uygulamanı anlatman gerekiyor. Fren süresini ve periyodunu bilmemiz gerekiyor. Kullanmış olduğun direncin ohmajı ve wattını ,Hız kontrol cihazının marka ve modelinide verirsen yardımcı olabiliriz.
 
büyük bir ihtimalle invertörün fren drenci devresinde sorun vardır dc bara gerilimi yükselmesi buna sebebiyet verebilir
 
invertörün aşırı akım oranına bakarmısın aşırı akım oranı 100de 150 oranına kadar dayanabiliyor olmalı bildiğim aşırı akımı 150 olarak belirle sorunsuz çalışması gerekiyor ben daha önce çalıştırdığımda bu sorun karşıma çıkmıştı ok
 
frenleme esnasındamı yoksa süreklimi yapıyor frenleme esnasında ise ayarlarında yoksa sürekli ise sürücünde problem olabilir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,925
Mesajlar
921,734
Kullanıcılar
451,093
Son üye
Mustii54

Yeni konular

Geri
Üst