Üstadlar çalıştığım yerde 22Kw lık bir motor var, eski motor komple kasnağı dağıtığı için mecbur yeni motor takmak zorunda kaldık yeni motor gamak marka 22 kwlık sorunum sürekli olarak motorum yanıyor bu motorun çalışması ise 3 sn çalışıyor 10-15 sn bekliyor herhangi bir zamanlayıcı vs. bişiyok oparatör açıp kapatıyor düğme ile motor ilk bana geldiğinde 44 amper yazıyordu etiketinde bende 40-63 amperlik termik taktım 42 ampere ayarladım sürekli olarak ilk kalkışta motor termik atırıyordu bu sebeble termik ayarını etiket değeri olan 44 ampere ayarladım fakat bu sekilde motor yansa bile anca termik atıyor termiği düşük tutsam ilk kalkışta atırıyor. 2 kere bu şekilde yandı şimdi 3. kez taktım fakat gene yanacak panoda ise telemecanique f185 kontaktör ile açıkp kapatyorum motor koruma röleside taktım ama yemiyor. yakıyor motoru ilk kalkış akımını önlemek amacı ile yıldız üçgen bağlıycaktım fakat yıldızdan üçgene geçmesi için en az bildiğim kadarı ile 7 sn. yeye ihtiyac var e bu motor en fazla 2 sn çalışıyor bilemedin 3 sn kısacası yıldız üçgende işe yaramayacak bu siemensin sirius (yumuşak yol vericilerden) takıyım diye teklif verdim fakat pahalı diye almakda istemiyorlar bugüne kadar çalışıyodu onsuz bundan sonrada çalışır diyerek düşünüyorlar üstadlar sizce bunun başka bir çözümü varmı.