Nasıl memur olunur ?

hlyahkan

Paylaşımcı üye
Katılım
2 Nis 2012
Mesajlar
721
Puanları
131
Memur olmanın yolu çalışmaktan başka ne olabilir ? çalışanlar olamıyor çalışmamayımı denesek :D en iyisi torpil ayarlamak uygun fiyata birinden buluruz :p hak yemek kolaysa
 
kardeşim torpilin yoksa hiçbiryere giremezsin 3 yldır türk telekoma girmeye uğraşıyorum sınavda sınav dediler tutturdular kendileri sınav yapıyormuş 3 yıldır sınav bekliyorum çalıştığım iş yerindeki arkadaşım vardı türk telekomda tanıdığı dayısı varmış 1 haftada gitti girdi daha çok tanık oldum torpilin yoksa çalışmak boş
 
"Nasıl memurus olunur ?Memur olmanın yolu çalışmaktan başka ne olabilir ? çalışanlar olamıyor çalışmamayımı denesek :D en iyisi torpil ayarlamak uygun fiyata birinden buluruz :p hak yemek kolaysa "

5,6 sene önce,bize süt getiren ve hem mak.müh.liğinde okuyan,hem de süt,yoğurt işini yapan bir arkadaş vardı.Bir yerden torpil bulup maliyeyi kazanmış(Torpil kullanmış hiç şüphe yok ki!).Çünkü süt,yüğurt işiyle ve İng.hazırlık sınıfı devresindeyken,KPSS hazırlığını tam olarak çalışacak,daha doğrusu kafasını bile kaşıyacak zamanı yoktu bu arkadaşın.Gündüz işle,gece de üniversiteyle zamanı geçiyordu.İngilizcesi de daha önce hiç olmadığından "Yapamıyorum,hep zayıf alıyorum,herhalde müh.liği bırakacağım" diye hergün sürekli sızlanıyordu.Devlet memurluğunu kazanınca,neticede okulu da bıraktı,sütçülüğü de,yoğurtçuluğu da,devlet memurluğuna başladı.Süt,yoğurt işini de erkek kardeşine devretti.Kardeşi yoğurt ve süte gereken itinayı,özeni göstermeyince biz de onu bırakmak zorunda kaldık tabiki doğal olarak.:)O gün bugündür devamlı fabrika üretimi yoğurt,süt alıp kullanmaktayız.
 
Hükümet konağına 85 küsür puanla kuzenim yerleşemedi 58 küsür puanla aynı bölüme başkası yerleşmiş bu nasıl oluyor ona akıl erdiremedim bunları duyunca insanın çalışası gelmiyor biryerden sonra ben enayimiym diyorsun hakkımız yeniyor.. öyleya bu adam nasıl yerleşmiş ösym bunu kendi hesaplayıp yerleştirmiyormu ? ösym nin bilgisayarları torpillilere öncelik vermeye programlı sanırım :)
 
Hocam merkezi atamada torpil olmaz, puanını alırsın atanırsın. Diğer a grubu ve sözleşmeli personel alımlarında tabiki torpil vardır. Yalnızca devlette değil özel şirketlerde de durum budur. Onlar kibarca torpile referans der.
 
Nerden biliyorsunuz olmadığını ? Ben bu hükümete güvenmiyorum arkadaş yaparlar onlar eşi dostu memur olsun diye bi telefon açar şu T.C. nolu çocuğa ayar verin!!! hemen sistemden bi ayar verirler ...olamazmı yaaa :D
 
Merkezi alımda olursa o torpil değil direktman şikedir. Bu konuya ancak ömrüm varsa bir 20 sene sonra yorum yapabilirim.
 
bir ülkede memurluk için talep çoksa bir yerde bir yanlışlık var demektir.

ayrıca telekom özelleşmedi mi? orada da mı torpil?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,861
Mesajlar
921,080
Kullanıcılar
450,975
Son üye
pharsa

Yeni konular

Geri
Üst