Elektrik sektörü diğer sektörler gibi değil, mühendisim ama ana dalım değil, bir zamanlar çalıştım ama evlere
Sigorta çekme işi olarak değil. Elektrik tek bir daldan oluşmuyor. 3 kere farklı esnafa gidip dolandırılmak tesadüf olamaz. Bu ustalık mevzusunun tamamen bitirilip, mühendislere verilmesi gerekiyor. Mühendisler içinde tus sınavı gibi bir uzmanlık sınavı gelmesi gerekiyor. Akademisyenim dedim ama ben İTÜ'de ders vermiyorum prof değilim öğretim görevlisiyim ben her şeyi biliyorum demedim. Elektrik ana dalım değil ama bizim yan dalımızda büyük yer kaplıyor.
Sadece uzatmada kullanılan TTR kablo ile benim ne işim olur? Antigron kabloyu ayırt edemediğimi nereden uydurdun? satıcıya güvenip paketi açıp bakmadım sen her aldığına bakıyorsan memleketin namussuz olmasına alışmışsın demektir. elektrik malzemesi satan yerler elektrikçidir kime hikaye çeviriyorsunuz? kapıda usta diye adamın adı yazıyor. Gerçekleri konuşmasak bu iş düzelmeyecek, her adamın dükkan açıp elektrik ustasıyım diye iş yapması yasaklanmalı diye konuyu çevirmeye çalıştım. Bir insan üstüne alınıyorsa onda sorun vardır.
Pabuç takalım dedin başka bir şey demedin burada makale mi yazdın yoksa oturum mu yaptın? tanımadan etmeden kimseyi yargılama ileride çok sıkıntı çekersin. Konuya farklı yorumlar yazarak kirlettiniz. Adam yerine koyup cevap vermek suç.