Shahmen
Üye
Ben burada elektrikçi olduğumu mu iddia ettim? anlattığım mekanikler sigorta kutusuyla alakası yok, ben toprakta elektrik var demedim nötrde elektrik var gelen elektrikçi böyle bağlamış şuan ki vahim durumdan bahsettim. Okuma yazmanızı kontrol edin. Konuları çarpıtıp murdar etme çetesinin son üyesi olarak konudan uzaklaşmanızı artık magazini bırakmanızı rica ediyorum. Bu arada ben profesör veya doçent olduğumu söylemedim belli ki o konuda da bilginiz yok. Ana dalım elektrik değil benim, ben tesisatta TTR kablo kullanan görmedim, TTR'yi sadece uzatmada biliyorum bu ayıp yada bilmemiz gereken bir şey değil. Konuyu okumadan geldiğinize göre söyleyeyim siz TTR kullananlardansınız herhalde ağrınıza gidiyor. Ergen falan diyorsun ama sizin konuşma diliniz ve mantığınız eğitimsiz birisinin tipi ve buna yanılmadığıma eminim. Facebook veya İnstagram adresi verin size ulaşayım, burada boşuna konuları murdar etmeyin.Gerek eğitim gerek meslek yaşamım boyunca iddianizdaki gibi bir akademisyene rastlamadım. Bilakis tum akademisyenler teoriyi pratikte uygulayan sahadaki arkadaslardan övgüyle bahseder. Çünkü onlar anlattiklarinin uygulayicisidir. Size gelirsek, sigorta soruyorsunuz, kablo soruyorsunuz, kablo akim tasimayi soruyorsunuz, yok priz baglamaymis, yok efendim topraklamaya bir kontrol kalemi tutmuşta elektrik varmis, hay efendim yapan adamin bilmem ne... Bu söyledikleriniz oldugunuzu iddia ettiginiz kişilik vasıfları ile iler tutar yeri yok maalesef.
Uyandirdiginiz izlenim cirak ile kalfa arasi, muhtemelen meslek lisesi 2. 3. Sinif öğrencisi soruları. Verdigimiz tepkilerde kullandiginiz dil ise klasik ergen tepkileri...
Yanilmadigima eminim.