Topraklamayı avometre ile ölçtüm başka neyle ölçecektim onu anlamadım? kontrol kalemi ile topraklama ölçtüm demedim, avometre demeye de bu sitede gerek duymadım çünkü herkes neyin ne olduğunu biliyor.
Meslek grubuna hakaret eden yok, siz bozuk plak gibi aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz. Biz bozuk sisteme, mesleğin nasıl kötü ellere düştüğünü, denetlemenin ve ruhsat olayının hiçbir kurum tarafından onaya tabi tutulmadığı sorununa değindik. Bu meslek boş beleş insanların eline oyuncak olmuş,
Elektrik bir dünya içine girince çıkamıyorsun bunu akademik olarak, teknik olarak biliyorum. Ekipçe iş yaptığımızda cihaz odaklı bildiğimiz kadar anlasak bile ana dalı elektrik mühendisi olmayan birisi gelmeden el vurmazdık. Siz önce okuduğunuzu anlama ve düşünme yetilerinizi geliştiriniz. Bu yaptığınız ve yapılanlar cidden ahlaksızlık, çete şekilde söylenmeyen şeyleri tekrar tekrar söylemek ahlaksızlıktır. Bir daha yorum yazmamanız isabet olur.!
Hocam teknik bir forumda insanlara teknik cevaplar vermek yerine herkes başka şeylerin derdine düşüyor. Herkes böyle demedim ama bizim buralar böyle dedim. Düzen ve denetleme yok dedim. Dikkat ederseniz siz ve 1 kişi dışında konuya odaklı cevap yazan yok, herkes hakaret ediyor. Burada yazılım programlama ve bildiğim dallarda bilgimin yettiği kadar makaleler ve bilgiler paylaşmak için metin hazırlarken böyle bir şeyin yaşanması ibretlik derecede beni soğuttu. Bu sitenin kuruluş yılını biliyorum yazık çok yazık. İyi akşamlar bu son postum ve son konumdur.