beyler ben şu an bıraktım gibi mesleği çünkü dediğimiz gibi 500 600 ytl ye adamlar sürekli çalıştırıyorlar vede gerçektende bizim işimiz kadar yoğun,mesaili, tehlikeli ve yorucu olmayan çok iş var
ben şu an parttıme iş arıyorum yani eminimki şu an bir otomasyon işinden daha çok kazanacağımı düşünüyorum aynı zamanda tabi kendimi de iş olarak uzak tuttuğum otomasyon da, kendimi geliştirme yoluna girdim şöyle diyeyimki
pano yaparsınız nereye kadar proje çizersiniz nereye kadar vede belirli bir maaşla ama kendinizi adam akıllı geliştirirseniz işte bunlardan sıyrılma olanağınız vardır ben bunun için uraşıcam kendimi maddiyattan bir kere rahatlatıp sonra kendi kazancımla birşeyler alıp öğrenicem vede sonrasında bu işe geri dönerim diye düşünüyorum işini bilirsen güzel kazanırsın bahsettiğim 3000 4000 ytl gibi ama öteki türlü 2000 ytl ye gerçekten zor çıkılır ki bu bana uymaz hayat kısa ona göre bir plan yapmak gerek bakalım ben birde bu şekilde düşünüyorum hayat bakalım beni ne kadar desteklicek bilmiyorum ama böyle daha iyi sonuç elde edeceğimi düşünüyorum
sizlerin yorumlarını bekliyorum