Ekran klavyesi Mach3 de bazı yerleri veri girilecek yermiş gibi algılamadığı için klavyeyi otomatik çıkarmıyor kenardan. 2. sorun ise ekran klavyesinin düzenlenemez olması. Keşke gereksiz tuşları kaldırma imkanı olsa. Klavyede en uyuz olduğum şey en sağdaki nümerik kısmın olmamasıdır ve ekran klavyesinde de o yok Onun dışında tavsiye ederim. Şimdi aklıma geldi bu tip büyük dokunmatik all in one lar için ekran filmi yok. Ekran çizilecek diye ecel teri döküyorum kullanırken
çizimi görmeden zor olmaz mı? bizim gibi sürekli farklı şeyleri işleyen kişilerde...
Güzel cihaz ama bana uymaz. Mach3 çalışırken sürekli hız yükseltip düşürüyorum. Bir de sıfırlama bu aletle nasıl yapılıyor göremedim.
Aklımda @KAYSERİ 'nin kullandığı klavyesiz PC gibi bir şey var.
Bu zımbırtılar akz250 tb 6560 gibi şeylerin yerine geçiyor. Ve ekstradan pc ile uğraşmanın önüne geçiyo.Aslında pro çalışmadığımız için garipsememiz normal. yoksa pek de ihtiyaç olmaması lazım çizimi görmeye. veya sadece önizleme gibi görünmesi normal. ama genelde çizim ve işleme senkron yaptığımız için ekransız olması garip geliyor.
Buarada seti alınca, sürücü kartları da almaya gerek kalmıyormu yoksa yanlış mı anladım ? (akzxx, tbxx vb)
aynen bence yok pc idi yok usb kart dı yok plugin yok mach3 falan derken bunlardan birini almak..
hatta ve hatta ikinci linkini attığım eksen başına 500khz olan ve 4 eksenlisi 250 dolar civarı..
sürücü kartı almak gerekBuarada seti alınca, sürücü kartları da almaya gerek kalmıyormu yoksa yanlış mı anladım ?