Onlar gandırıkçı. İnanma.Hocam etikette Hı-fi görünce oltaya geldim
O devreyi aynen yapacaksın. POT 100k olunca tüm değerler oturur. Yalnız şaseye bağlı trimpotlar 500k değil 250k olacak. OP-AMPa bağlı trimpotları da 250k yapabilirsin.Birde Sasen1 ve Yunusgr ün yaptığı devrelerin birebir aynısı mı olacak yapacağımız devreler yoksa modifiye edecekmiyiz hocam? çünkü şimdilik lazım olan malzemelerin listeleri için onların modifiye çalışmalarında kullandıkları devreler üzerinden malzeme arayışındayım.
Biz şu anda loudness unit/ pro tone control ve loudness psu olmak üzere 3 devre üzerinden gidiyoruz.
Fazla PCB leri satın alabilirim de. (kullanmayacaksan)Teşekkürler hocam malzeme listesine L/N input state devresinide ekliyorum. PSU devresi için elimde 35v 1500 uF Nichicon kapasitörler var hazırda 4 adet. onları kullanacağım. onun haricinde bulduğunuz linklerdeki ürünlerdende sipariş geçeceğim. 30 dolar sınırını dolduracak şekilde parça parça geçiyorum siparişleri. Kargo biraz maliyetli gibi görünsede Adana da bu malzemeleri bulana kadar yakacağım yakıt ve otopark parası muhtemelen aynı hesaba gelir en azından ben eve dönene kadar tüm malzemeler hazır olmuş olacak. Biraz hazıra konmak gibi olacak ama Pcb leride PCBway gibi bir siteden 5er adet olarak bastırmayı planlıyorum. Duruma göre yine buradan haberleşeceğiz. Hazır internet varken ben biraz daha bakayım malzemelere
Gümüş çok fazla farketmez. Önemli olan kablo yapım kalitesidir.Birde sinyal kablolarını gümüş kullanmanın sizce olumlu etkisi varmı hocam
ground plane olarak bakır levha kullanmayı planlıyorum yanlış hatırlamıyorsam 2 mm bir 30X30 plaka olması lazım evde. ihtiyac olacağını sanmıyorum ama olursa sinyal kablolarınıda ince bakır borular içerisinde taşıyabilirim.
eğer evdeki plaka 30x30 ise kullanacağım kutu için trafo etrafına bakır shield yapacak kadar malzeme artar. Uzun zamandır beni hiç birşey bu kadar heyecanlandırmamıştı.