Pop sensor sorunu

PNp sensor ile 24 v role cektiriyorum sensor cismi algılıyor çıkış veriyor ve role bırakıp yeniden çekiyor sürekli bu şekilde çekip birakiyor. Sürekli çekmiyor role

Beklentiniz, sensör bir kere gördükden sonra, rölenin devamlı çekıli kalmasımıdır. O zaman röle hangi durumda bırakacak. Daha açık bilgi verirmisin.

onu demek ıstemedım sensor goruyor ama sureklı bırakıp yenıden goruyor sureklı

Ya algılama mesafesi, sınırda, titriyor, yada besleme gerilimi düşük. mesela 4 mm. algılama mesafesı olan sensörde, tam 4 mm veya buna yakın degerde, Az yaklaştırmayı deneyin. Be4sleme gerilimini ölçün.

indüktif 200 mm ama cısımle arasında 2 .3 mm var yok yani titreme yapıyor role ıledee kontaktör cektırıyorum sorun cıkartıyor

hayır dc röle 24 sürekli kullandıgımız güç kaynagı ve röle ama titreme yapıyor sensör 3 goruste yapmıyorsa 4 .ude yapıyor

hayır dc röle 24 sürekli kullandıgımız güç kaynagı ve röle ama titreme yapıyor sensör 3 goruste yapmıyorsa 4 .ude yapıyor
Bu noktada eleme ususlü yapmanız lazım ; önce röleyi ; sonra sensörü ; daha sonra güç kaynağını değiştirerek arızayı kıstırmaya çalışın . ( Tam sanayi ağzı oldu :) )

röleyi degistimm 3 farklı mesafe de sensor degıstım röle degiştim ama yine aynı

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,864
Kullanıcılar
452,726
Son üye
ugur Göktürk

Yeni konular

Geri