Power led

acme

Üye
Elimde bulunan 1 watt ve 3 watt power ledleri aynı yere koymusum karışmışlar birbiriyle. Şimdi 3 watt olanları kullanarak birseyler yapmak istiyorum. Deneme yanılma yoluyla ziyan da etmek istiyorum. Görünüşleri aynı. Ayırt etmenin bir yolu varmı. Bilen varmı acaba ????

acme gönderdi

Resim eklesen süper olurdu, w değerinin yüksek oluşu ışığının da fazla olmasına sebep güneş gözlüğünü tak ve tek tek veya aynı anda yak. 5050 led kılıfı gibi 3w kılıfta 3 adet 1 w çip led var sanırım burdan da anlaşılır.

da5u8ysy.jpg
5y4ehe8u.jpg

acme gönderdi

Ledler bunlar. Biraz iç güdü kullandım, dijital ölçü aleti diyot kısmında ölçünce hafif yanıyor, tahmin yütüttüm bakalım yarım saattir sorunsuz çalısıyor bozulsa şimdiye kadar bozulurdu herhalde diye düsünüyorum

acme gönderdi

En son fotonu görünce aklıma şu fikir geldi sağa bir siyah kılıf sola beyaz kılıf koy 10 cm öne tam ortaya da bir nesne kibrit sigara kutusu... ikisini aynı anda yak hangisinin gölgesi daha keskin onun watı yüksektir

3w led ile 1w ledin çektikleri akım farklı olur adaptörden sonra ampermetre bağla birde öyle ölç

Forum istatistikleri

Konular
130,073
Kullanıcılar
453,073
Son üye
nailedidemkayginer@outloo

Yeni konular

Geri