Selam Arkadaslar Preostatin su seviyyesini nasil nizamlamaq olur
beko 2524 b çam.mak. su ısıtmama problemi rezistans,termostat,beyin dışında su seviye şalteri prosetat ile alakası bağlantısı olabilirmi acaba? test de seviye şalterini üflediğimde rezistans çalışıyor.[/QUOTE
Evet proestat normal islem yapmasa isinma gitmeye bilir
ersagun40
kardeş protestata bağlanan hortumu uzatmak ya da kısaltmak su ayarını değiştirebilir diye düşünüyorum. hiç denemedim ama sen bi dene sonucu bildir
Evet abim hortum uzun olunca makina suyu cok aliyor.kazan dengesiz donuyor. Kisa olursa ise az mikdarda su aliyor qiysiler temiz olmuyor
kardeş protestata bağlanan hortumu uzatmak ya da kısaltmak su ayarını değiştirebilir diye düşünüyorum. hiç denemedim ama sen bi dene sonucu bildir
beko marka makinada suyu az alıyor diyerek, o vidaya benzer plastiği tornavida ile döndürdüm kırıldı. Sonra yenisini takmak zorunda kaldım. O vida bi işe yaramıyor sanırsamBeni dusunduren Abim preostat uzerindeki uzeyi madde ile kapanmis vidadir.onunla ne yapmaq oluyor
hortum boyunu değiştirmene gerek yok.resimde gösterdiğin prostatın tam ortasındaki vida su seviyesini ayarlar.Beni dusunduren Abim preostat uzerindeki uzeyi madde ile kapanmis vidadir.onunla ne yapmaq oluyor