Priz için nasıl kablo çekebilirim

Bu hattan priz için kablo çekeceğim ama mavi kablo (nötr) yerleri dolu ne yapabilirim arkadaşlar.
IMG_5087.jpeg

Bu hattan priz için kablo çekeceğim ama mavi kablo (nötr)
AYnı klemnsın 4 lüsünü alın, kabloyu oraya girin.

AYnı klemnsın 4 lüsünü alın, kabloyu oraya giri
Bu hattan priz için kablo çekeceğim ama mavi kablo (nötr) yerleri dolu ne yapabilirim arkadaşlar.Ekli dosyayı görüntüle 112676
peki 4 lüsünü alacağım. Klemens in uçlarında nötr hattını nereye taktığının bir önemi varmı ?

Buatdan priz için alınacak enerjinin doğru kabloları bulunmalı .
Elektrik işlerinden anlayan birisinden yardım almanız .

Diğer .

IMG_5087.jpeg

4 lü veya 5 li benzeri ve aynısı alınıp .

667d65a711a12-99680-1.jpg
priz şema.png

güzel insan, bak öyle bir soru soruyorsun ki cevap vermek olanaklar dahilinde olanaksız oluyor. yeni bir priz yerine uzatma kablosu tercih edilebilir ama. işin içine ama girdiği zaman olasılıklar onlarca oluyor. şimdi senin olasılıklara gelelim;
1- nereye ve ne kadar uzak?
2- ne çalışacak veya neleri çalıştıracak?
3- sigortaların amper değeri standart mı?
4- çalışacak amcalar kaç amper çekecek?
gibi gibi soruların cevabını sen verseydin/ verebilseydin sana elektrikçi çağır denmezdi. çözümü çok basit olan bir soruyu/ konuyu çözümsüzlüğe götüren sizsiniz. işi bilen için çok kolay bir şey. ama o işi bilen kişi, sizin canınızı ve malınızı koruyarak bu işi yapıyor. yoksa faz nötr al götür deriz, tarif ederiz ve sonuç hiç istenmeyen şeyler olabilir.

güzel insan, bak öyle bir soru soruyorsun ki cevap vermek olanaklar dahilinde olanaksız oluyor. yeni bir priz yerine uzatma kablosu tercih edilebilir ama. işin içine ama girdiği zaman olasılıklar onlarca oluyor. şimdi senin olasılıklara gelelim;
1- nereye ve ne kadar uzak?
2- ne çalışacak veya neleri çalıştıracak?
3- sigortaların amper değeri standart mı?
4- çalışacak amcalar kaç amper çekecek?
gibi gibi soruların cevabını sen verseydin/ verebilseydin sana elektrikçi çağır denmezdi. çözümü çok basit olan bir soruyu/ konuyu çözümsüzlüğe götüren sizsiniz. işi bilen için çok kolay bir şey. ama o işi bilen kişi, sizin canınızı ve malınızı koruyarak bu işi yapıyor. yoksa faz nötr al götür deriz, tarif ederiz ve sonuç hiç istenmeyen şeyler olabilir.

Doğru sorular yöneltilirse doğru cevaplar verilir.
Elktronik bölümü bitirdim bu yüzden biraz temelim var ama elektrikle biraz uzak kaldım. Kafamdaki proje tavana led döşedim buna elektrik vermek için elektrik yuvasını üstüne sıva üstü bir priz yapmak. Alt taraftaki anahtarı da ikili yapıp hem ledi hep lambayı ayrı şekilde açıp kapamak. Yardımcı olunursa sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_3157.jpeg
    IMG_3157.jpeg
    174.5 KB · Görüntüleme: 0

Forum istatistikleri

Konular
130,073
Kullanıcılar
453,071
Son üye
geannem

Yeni konular