Proje

Hoca ben bu sitede sürekli bilinen bazı kişiler her soruma dalga geçen cevaplar alıyorum ve bu hep aynı kişiler ya Allah aşkına ben soru soruyorum proje ile ilgili, direklerle ilgili ama o bazı bilinen kişiler hep eleştiri ve dalga geçiyorlar ben bu sorunu hep yaşıyorum ama diğer kişiler de cevabı veriyorlar hata varsa düzeltiyorlar onlara teşekkür ederim, ama bu bilinen kişiler neden böyle davranıyor ben onu anlamıyorum
Sana naçizane önerim şu olur, önce sorduğun soruyla ilgili kendin geniş bir araştırma yap, araştırmaya rağmen anlamadığın noktalar varsa tecrübeli insanlara danış. Ayrıca sorduğun soruların altını doldurmaya gayret et, daha iyi açıklama almak için soruyu detay ve örneklerle süsle, senin o konu hakkındaki çaban ve öğrenme arzun kurduğun cümlelerden anlaşılsın, en önemlisi saygıyı elden bırakma (burdaki üstatların çoğunun bu işe yıllarını verdiğini unutma), bak o zaman göreceksin herşey daha güzel olacak.

Sana naçizane önerim şu olur, önce sorduğun soruyla ilgili kendin geniş bir araştırma yap, araştırmaya rağmen anlamadığın noktalar varsa tecrübeli insanlara danış. Ayrıca sorduğun soruların altını doldurmaya gayret et, daha iyi açıklama almak için soruyu detay ve örneklerle süsle, senin o konu hakkındaki çaban ve öğrenme arzun kurduğun cümlelerden anlaşılsın, en önemlisi saygıyı elden bırakma (burdaki üstatların çoğunun bu işe yıllarını verdiğini unutma), bak o zaman göreceksin herşey daha güzel olacak.
Hocam ben daha önce de böyle bir sorun yaşadım beyefendilerle adamlar dalga geçiyor neden? Ben işe yeni başlayan biri olarak diyorum ki hatam elbet olacaktır ama siz büyüğümsünüz bana yol gösterin ama genel olarak hep bir dalga geçme oluyor, insanları soğutuyorlar ve bu da kul hakkıdır

pek güzel olamayan insan, forumu takip ediyorsun; "sorduğun sorulara" göre mama yok, daha ne istiyorsun? burada beleşe mama yok, ama beleşe bilgi ve yardım var.
Sayın büyüğüm!!!! Bende diyorum ki sizler büyüğümsünüz hatalarım elbet olacaktır ama yardımcı olmuyorlar

Sayın büyüğüm!!!! Bende diyorum ki sizler büyüğümsünüz hatalarım elbet olacaktır ama yardımcı olmuyorlar
demek ki yanlış caminin önünde mendil açıyorsun yada açmayı beceremiyorsun.

şimdi olaya başka bir pencereden bakayım şimdi ben mühendisim, (değilim ya) yıllarca dirsek çürütmüşüm, okumuşum, öğrenmişim. bir de üzerine autocad öğrenmişim. aldığım bir iş üzerine og ag proje çizmişim ve ekmeğini yemişim. ileriki projelerde kullanmak üzere kütüphaneme koymuşum. buraya kadar herşey güzel değil mi?
sonra gelsin birisi bana bu projenizin dwg dosyanızı verir misiniz derse, sen olsan verir misin? ben vermem. onca yılın emeğini vermem değil veremem. meslek ahlakına aykırıdır.
yardım olayına gelince, yardım ederim, sen çiz projeni, göster. varsa eksiklerin düzeltmene yardım edeyim.

şimdi mendil açmayı öğrendin sanırım.

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,241
Son üye
uasertan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri