manyetoo
Üye
merhaba arkadaşlar
uzman elektrikçi arkadaşlar ne demek istediğimi şıp diye anlayacaklardır.
organize sanayi bölgelerindeki fabrikalarda çalışan elektrikçiler,Elektrik formenleri vs bilirler
elektrik malzemesi pazarlayan firmaların yetkilileri sürekli görüşme talebinde bulunurlar.
her biri değişik bir firmanın mümesili olduğundan yada her biri değişik bir ürünü pazarladığından
potansiyelinizi bilyorlarsa onlardan kurtuluş mümkün değil,ayrıca kimsenin şikayet ettiği filan yok
tüm dünyada bu böyle,teknolojinin gelişmesine ön ayak olan herkese yer var dünyada türkiyede.
benim gelmek istediğim konu şu yukarda söz ettiğim benzer ilişkileri lehimize manüple edebilirmiyiz.
diyelim xxxx dev şirketinin bobin teli ihtiyacını karşılayan bir firmadan,rüşvet değil ama faydalı taleplerde
bulunabilirmiyiz.
burda kişisel tavrımı siz elektrikçi arkadaşlara ileteyim.
ben bu tür ilişkileri hep altyapımı sağlamlaştırmak için kullandım.
ne eksikse aldırdım.osilakopta dahil,spectrum analizatör,bilgisayar
laptop,en kral ölçü aletleri,takım vs hep bu yönde yonttum bu tip
ilişkileri.
siz ne dersiniz?
uzman elektrikçi arkadaşlar ne demek istediğimi şıp diye anlayacaklardır.
organize sanayi bölgelerindeki fabrikalarda çalışan elektrikçiler,Elektrik formenleri vs bilirler
elektrik malzemesi pazarlayan firmaların yetkilileri sürekli görüşme talebinde bulunurlar.
her biri değişik bir firmanın mümesili olduğundan yada her biri değişik bir ürünü pazarladığından
potansiyelinizi bilyorlarsa onlardan kurtuluş mümkün değil,ayrıca kimsenin şikayet ettiği filan yok
tüm dünyada bu böyle,teknolojinin gelişmesine ön ayak olan herkese yer var dünyada türkiyede.
benim gelmek istediğim konu şu yukarda söz ettiğim benzer ilişkileri lehimize manüple edebilirmiyiz.
diyelim xxxx dev şirketinin bobin teli ihtiyacını karşılayan bir firmadan,rüşvet değil ama faydalı taleplerde
bulunabilirmiyiz.
burda kişisel tavrımı siz elektrikçi arkadaşlara ileteyim.
ben bu tür ilişkileri hep altyapımı sağlamlaştırmak için kullandım.
ne eksikse aldırdım.osilakopta dahil,spectrum analizatör,bilgisayar
laptop,en kral ölçü aletleri,takım vs hep bu yönde yonttum bu tip
ilişkileri.
siz ne dersiniz?