ayusufemre
Üye
deneyimlerinizi paylamaya devam ederseniz mutlu oluruz.
12 v. 100 a. alabilmek için daha fazla enerji harcamak gerekir.mrb arkadaşlar ben bi konu hakkında yüce bilginize danışmak istiyoorum.Benim 12 v 100 A akım üreeten bi sabit mıknatıslı alternatörüm var bbu alternatöre küçük bi motor baglayıp sabit olarak 12v 100 A üretebilir miyim, eğer üretirsem bu voltajı ısınmada nasıl kullanabilirim 12 voltu 220 volta cevirip mi kullansam yada 12 v u aküde depolayıp deirek ısınmada mı kullansam yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar çok önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var benim elimde güçlü neodyum mıknatıslar var.madeni 1 tl çapında 50 mm kalınlığında çok güçlü neodyum mıknatıslar var.ben bunlardan flanş dinamo yapmak istiyorum ama bobin tel çapı ve sipir(tur)sayısını bilmiyorum amaç ürettiğim 12 v ile aküyü şarj etmek ve inverter yardımı ile 220 v u az yerde de olsa kullanmak.sadece kaç volt ve kaç ampere ihtiyacım var ve bunun için bobini kaç sipir sarmam gerekir.şimdiden teşekkürler
Aldığım alternatör el yapımı çin malı diil. tel kesiti 1.3 olabilir tam emin diilim ama 12 volt 100 A fazla üretenleri de var. 350 devir dakikada 12 v, 750 devirde 24 volt veriyor. ben ısınmada kullanmak istiyorum akü ve invertere yanaşmak istemiyorum sadece fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar
bende bir rüzgar tirbünü yapmak istiyorum.rüzgar sorumun hiç yok.pervaneyi yapabilirim.motoruda yapabilirim.ama bunlarda sonra bana ne lazım sırası ile bana söyleyebilirmisiniz.çok teşekkür ederim.