Mehmet bey, evet dogrudur burada sordugum soruyu orada hatta baska sitelerde de sordum. Anlayabildigim kadari ile daha once turbin yapmis kisiler cevap vermek istemiyor. Saniyorum sebebi de su:
- Biz turbini yapana kadar neler cektik, sizde ugrasin bizin gectigimiz zorluklardan gecin ogrenin.
- Ohoo biz bunlari aşali yillar oldu, biz vardik Kars'a sen Edirne'desin senlemi ugrasicam
diyorlar sanirim. Saglik olsun yinede tek bir harf ile bile cevap verenden Allah ragzi olsun. Simdi dusunuyorum bundan 4-5 yil once su an faliyette olmayan bir internet sitesinde 8 arkadas cep telefonlari hakkinda, Türkçe dil yukleme, Yazilim atma, Acilmayan bozuk cihazlarin tamiri hakkinda, neyin nasil yapilacagini en ince ayrintisina kadar, gerek gorsel gerek yazili anlatimlar yaparak insanlara yardimci oluyorduk. Oturup saatlerce yazmisligim olmustur. Simdi bircok kimse paylasim yapmiyor. Git arastir bul yap diyorlar.
Bahsettiginiz arkadas sanirim kullanici ismi Memox Enerji idi. Kendisiyle en ufak bir diyalogum olmadi fakat olayi ogrendigimde hic tanimadigim hic diyalog yasamadigim halde icim ciz etti uzuldum. Allah ailesine sabir ihsan eylesin mekani cennet olsun.
Mehmet bey, zar zor ite ite 20 sipir sigdirdim. Son 2-3 sipiri pense yardimi ile dikkatlice bastirarak sigdirdim. Fakat simdi oyuk disinda bir yara gordum son sipirde resimdede goruluyor:
Cikrikla sarim yapmadim, eger bobin kablosunu bir otaraftan bir butaraftan sokarken acaba oyuk icerisinde yaralanmalar olduysa bir zarari olurmu ?