hocam nihayet takıp denedim, bu haliyle bile gayet güzel, ses temiz cızırtı vs yok fakat ;
1.kabloyla oynadığım zaman cat pat vs sesler geliyor zaman zaman, bunu kablonun soket kökünde deforme olma ihtimaline veriyorum, boş bi zaman kesip erkek bir jak ile değiştireceğim, başka birşey olamaz sanırım ?
2.şu şekilde çalışıyor, radyodan ses gelirken jakın ucunu telefona takıyorum, radyonun sesi kesiliyor ve telefondan giden müzik çalıyor, bu şekilde teybin volüm düğmesiyle ses azalıp çoğalmıyor, telefondan ayarlanabiliyor ses, telefonun sesini tamamen kapatırsam radyonun sesini duyuyorum fakat bu, jakı telefondan çıkardığımda duyduğum sesten daha düşük seviyede, yani sanki radyoya tam geçmemiş gibi, ve cd bölümüne geçemedim, içinde cd yoktu gerçi yarın cd ile de deneyeceğim, kısacası telefona takıp güzel temiz bir ses alıyorum ama biraz daha yüksek olsa daha iyi olurdu sanki, yinede gayet güzel oldu, yardımların için teşekkür ederim, bu arada birçok şeyde öğrenmiş oldum, zaten çocukluğumdan beri hevesim vardır bu işlere, herneyse, şu anahtar konusundan biraz daha bilgi verebilirseniz sevinirim, başkaca öneriniz varsa yazarsanızda..