Bahsettiğin marka ve model hakkında bilgim yaok ancak bütün sürücülerde @3e-elektronik in bahsettiği ayarlar mevcuttur.Yazdığım Parametrelere Bak. Giriş Voltajını Değiştirme Diye Birşey Yok Zaten Sürücülerde. DC Bara Voltajını Düşürecekksin Yada Düşük Voltajdan Kaynaklı Alarma Geçme Süresini Uzatacaksın.
P2172 ( Volt Cinsinden DC Bara Gerilimi örnek: 600 ise 550 500 gibi Ayarla)
P2173 (milisaniye Cinsinden Gecikme süresi örnek: 100 ise 200 gibi ayarla)
Giriş Voltajı Sürücüyü Etkiler. Senin Sürücün Tüm Şebekeye Bağlı Dolaysıyla Tüm Şebekeyi Yükseltecek Bir Kondansatöre İhtiyacın Olurbu arada; neden girişteki voltajı yksettiğimizde sürücü etkilenmez ? sonuç olarak şebek voltajından dolayı hataya geçiyor ve bende şebeke geriliminin değerini bir miktar yükseltirsem kondansatörle, sürücü normal çalışmazmı ?
Sayın C.Berkan Gördüğünüz Lokal Kompanzsayon İçindir Büyük İhtimalle. Kondansatörle Voltaj Yükseltemeyiz Ben Hiç Uygulama Görmedim. Alternatif Olarak Trafolu Abone İse Kademe Ayarı İle YükseltilebilirBu sefer sürücüye gelen voltaj yüksek geldiği için arıza verebilir!Ayrıca kondansatör voltaj yükseltmek için ne kadar uygun bir seçenek bunu da tartışmak lazım.Ben sağlıklı bir yol olduğunu düşünmüyorum.Ben kullanmadım ama bir fabrikada kullanıldığını gördüm!
amcamın oğlunun tekstil fabrikasında yapmış bir elektrikçi yapmış.Bende şaşırmıştım.Ama kondansatörleri sökünce lambaların yanması değişti sönük yanmaya başladı ve voltajda düştü!Ne kadar doğru ve sağlıklı bilemem!Zaten daha sonra o firmada trafo taktırdılar voltaj düşük geliyor diye!Sayın C.Berkan Gördüğünüz Lokal Kompanzsayon İçindir Büyük İhtimalle. Kondansatörle Voltaj Yükseltemeyiz Ben Hiç Uygulama Görmedim. Alternatif Olarak Trafolu Abone İse Kademe Ayarı İle Yükseltilebilir
Aydınlattığın İçin Teşekkürler. Biz Daha Çoook Ekmek Yeriz Bu Piyasadabir alıcının girişine bağlanan kondansatör kendinden sonraki kısmın voltajını etkiler