intograve
Üye
başlıktanda anlaşılacağı gibi scada ekranında bir excel tablosu yada o işi görecek başka bir tablo gösterebilirmiyiz??.örneğin ben bir excel dosyası oluşturacağım içinde bir tablom olacak ve çalışma zamanında örneğin "kayıtları göster" gibi bir butonla içinde excel tablosu olan bi resim açılacak ve ben exceldeki tabloyu veritabanındaki verilerin bazılarıyla dolduracağım.
böyle birşeyin mümkün olduğunu tahmin ediyorum zaten veri tabanı kısmını hallettim ama veri alma verme gibi bir sorunum yok aldığım verileri excel tablosuna da yazabiliyorum ama bu tabloyu ekranda nasıl göstereceğim bilmiyorum.
sanırım oleelement ile olacak ama çok araştırdım bulamadım yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
böyle birşeyin mümkün olduğunu tahmin ediyorum zaten veri tabanı kısmını hallettim ama veri alma verme gibi bir sorunum yok aldığım verileri excel tablosuna da yazabiliyorum ama bu tabloyu ekranda nasıl göstereceğim bilmiyorum.
sanırım oleelement ile olacak ama çok araştırdım bulamadım yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler