Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizlerden bir ricam var benim elimde de siemens fs270v6 var tek sıkıntım tüp de bulunan bobindeki kalloları çıkmıştı şmdi bunları yerine takmam gerekiyo ama ne yaptıysam bulamadım bu modellerin biraz hasas olduğunu bildiğim için pek ellemek istemedim eğer elinizde tv bulunuyosa o bölgenin yani tüpün arkasanın ya resimini çekin yada kabloların hangisi nereye hangi renk nereye bağlanacak onu soleyin şimdiden allah razı osun diyorum ama fena bir şekilde acil...
selam ustam bnde sıemens 72 tv var pt 90 sase tv calısınca ekrande yatay ıkı parmak kalınlıgında cızgı var tda 9306 deıstı ama halen aynı yardımcı olabılırmısın
ŞEF bu iş sanki fleman voltajı yada parlaklık voltajı ile ilgili gibi geldi bana.tüpün arkasındaki rgb kartındaki lehimleri kontrol et.tüpün arkasından tabancasına bakınca flemanı yanıyormu.yanmıyorsa dediğim gibi tüpün arkasına takılı kartın lehimlerini tazele.ayrıca sistem kontrolden gelen kontrast ve aydınlık voltajı ile ilgili uçlardada sıkıntı olabilir.