Siemens tv elektronik kart arızası

sn. @binbaşı m ve @by lent 222 2kv kondansatör taktım tv şuan çalışıyor yardımlarınız için teşekkürler.

Hayırlı akşamlar sn.veysel28;öncelikle tebrik ediyorum bu tamir işlemindeki bu başarınızdan ve bizlerle geri bildirim yoluyla olan bu paylaşımınızdan dolayı.Aslında forum desteğiyle tamirat yapan,beklediği desteği çok veya az,ziyadesiyle de alan tüm forumdaki üyelerin bunu yapabilmesi,hem insani yönüyle ayrı bir önemde de değerli,hem de paylaşımda bulunan ve küçük de olsa bir katkısı bulunabilen her üyenin mutlaka da bu bu geri bidirimle de haberdar olabilmesi çok önemlidir.Belki bu tamirat işleminde mutlu olup sona ulaşan kişi için çok daha önemli de olsa,aslında forumda bu sorunu ortak paydayla paylaşmış,aklının bir ucuna not etmiş bulunan diğer tüm üyeler için de,daha büyük merak konusu oluşumuna hiç neden olamamak adına,netice ne olursa olsun,ister başarılı isterse başarısız (Geçen günkü bir elektrik deneyinde başarısız olduğunuzu dürüstç de paylaşmıştınız bizlerle,o yüzden de sizi çok takdir etmiş ve herkesten de ayni şeyi bekleyip ummuştum) olunsun,forumdaki herkesten açık yüreklilikle mutlaka da geri dönerek bir paylaşımda bulunmalarını samimi olarak da beklemekteyiz.Kolay gelsin.Tekrar elinize,yüreğinize de sağlık sn.veysel28.Saygılarımla.

Forum istatistikleri

Konular
130,299
Kullanıcılar
453,556
Son üye
Diaries

Yeni konular

Geri