Siemens vs Schneider vs ABB vs Legrand

Siemens vs Schneider vs ABB vs Legrand

• Kullanılan toplam oy
    8
asıl iyi bi usta arayışına girin.
iyi bi usta gerekirse markaları veya ürünleri karma olarak da kullanabilir.
kendinizi gereksiz yere bağlamayın.

Hager Almanya da konutlarda en çok kullanılan markadır. Ülkemize yeni giriş yapmış olması yeni bir firma olduğu anlamına gelmez. Ne arıyorsunuz sigorta mı kontaktör mü KAKR mi?

Her markanın serileri var ucuz dediğiniz Hager in en alt serisidir MBN serisine bakın.
Bütün panoyu değiştiriceğim sigorta KAKR parafdur Hager markasının en üst segment serisi hangisi ?
asıl iyi bi usta arayışına girin.
iyi bi usta gerekirse markaları veya ürünleri karma olarak da kullanabilir.
kendinizi gereksiz yere bağlamayın.
Hocam iyi bir usta bulmak malesef çok zor birde tek marka kullanmak istiyorum sigorta o marka KAKR o marka parafdur o marka olmasını istemiyorum tek marka olsun sade olsun .

Madem iyinin peşindesiniz,sigorta + kaçak akım monoblok tiplerden kullanın.Simens,Schniderde var.B tip olacak.Kaçak akım arızaları,başa dert arızalardır.Bu ürünleri kullandığınızda,tüm tesisat ! değil,sorunlu linyenin tesbiti daha kolay olur.
RCBO kullanmak isterseniz,B tip aşırı akım,A tipi kaçak sizi Simens veya Eatona yönlendirir.Schneiderler C tiptir.Bu durum için,tüm ihtiyaçlar Simens olacak demektir.

Ekli dosyalar

• 5SU13266FP16_datasheet_en.pdf
    424.8 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Ark hatası algılama cihazı (AFDD)
Ürünlerde takmanızı bekliyoruz .
Diğer .
Topraklama mükemmel olmalı .

O zaman otomatik tekrar kurmalı kaçak olsa daha iyi olmaz mı? Malum forumda en fazla kaçak akım konuları revaçta.
Olabilir aslında 300 ma e onu kullanabilir ama bütün linyeler bağımsız olacağı için arıza çıkacağını sanmıyorum. Ac tipi KAKR ler için yapılmış bir ürün ben selektif KAKR lerin boşuna attığını neredeyse hiç görmedim henüz.

Forum istatistikleri

Konular
130,154
Kullanıcılar
453,253
Son üye
yusui

Yeni konular

Geri