KontrolKalemi.com ve PLC Merkezi işbirliğiyle 1 üyemize Siemens WinCC eğitimi hediye ediyoruz. Eğitime katılma ön koşulu olarak katılacak kişinin PLC bilgisine sahip olması gerekmektedir.
- Çekilişe 10 mesaj üzeri mesaja sahip ve forumumuza 1 Aralık 2012 tarihinden önce kayıt olan üyeler katılabilir.
- PLC eğitimi İstanbul / Maltepe'de yapılacak olup, ulaşım ve konaklama masrafları kazanan kişiye aittir.
- Bu konunun altına katılmak istediğiniz çekilişi aşağıdaki şekilde belirtebilirsiniz. Mesajlarınızı aşağıdaki gibi belirtmeniz önemle rica olunur.
PLC Merkezi WinCC Eğitimi çekilişine katılmak istiyorum
ÖNEMLİ: kazandığınızda size kolay ulaşabilmemiz için, çekilişe katıldıktan sonra üye adı, ad soyad,cep telefonu numaranızı "Katılımcı Bilgilerim" Başlığı ile [email protected] adresine yollayınız.
- WinCC eğitimi çekilişinde 1 asil, 5 yedek üye belirlenecektir. Asil üyenin eğitime katılamaması durumunda yedek üye ile irtibata geçilecektir.
- Çekilişler bilgisayar ortamında yapılacak olup, çekiliş sırasındaki ekran görüntüsü video olarak kaydedilecek ve konuda yayınlanacaktır.
- Yukarıda bulunan şartları göz önüne alarak bu konunun altına çekilişe katılmak istediğinizi 16 Aralık tarihine kadar belirtebilirsiniz. Sonuçlar en geç 20 Aralık'de ilan edilecektir.
WinCC eğitimi 24 - 28 Aralık Tarihleri arasında düzenlenecektir.
Bu eğitimde Siemens WinCC ile temel seviyeden başlayarak SCADA sistemlerinin programlanması uygulamalı olarak anlatılmaktadır.
Toplam Eğitim Süresi | 5 Gün |
Başlangıç Saati | 10:00 |
Bitiş Saati | 17:00 |
Yemek Arası | 12:30 - 13:30 |
Toplam Günlük Eğitim Saati | 6 Saat |
Toplam Eğitim Saati | 30 Saat |
WinCC,SCADA Eğitimi
*** Sayın üyelerimiz işyerlerinden izin alamayacak, istanbul dışında oturup gelemeyecek kısacası eğitimi kazansa dahi katılamayacak durumda olanların mesaj yazmamalarını rica ediyoruz ***
Moderatör tarafında düzenlendi: