Siz İşveren Olsanız Bu Ücreti Verir miydiniz?

Bu cevabının üzerine bişey demiicem bunu başka yerde sana kabul ettirebilirim.Fazla uzatmak ve polemiğe girmektende oldukça kaçınıyorum.Üstad lık konusunu sana özelde anlatmamı istersen hayhay burada konuya odaklanalım istersen.Kısaca şunu söyliyim ben bu ücreti kanalizasyonda çalışan adama verirdim.En çok hak eden bence onlar.
 
Murat hocam kendimden şüphelenir hale geldim, öğretmen olsam eh valla der konuya güler geçerdim. Nasıl yanlışta inat ediliyor anlamış değilim.
 
Bu cevabının üzerine bişey demiicem bunu başka yerde sana kabul ettirebilirim.Fazla uzatmak ve polemiğe girmektende oldukça kaçınıyorum.Üstad lık konusunu sana özelde anlatmamı istersen hayhay burada konuya odaklanalım istersen.Kısaca şunu söyliyim ben bu ücreti kanalizasyonda çalışan adama verirdim.En çok hak eden bence onlar.

Kabul ettirmek? :) Dostum o çok zor emin ol, ben o evlerinde büyüdüm. Öğrendikçe daha bir uzaklaştım. Çünkü kalbimi akıl ve mantıkla imtihan ettim. Sağol teklifin üstü kalsın.
 
neden verilmesin ki
 
biraz alaycı olmuş içinde olmayan bilemez. sizi okuma yazmayı öğretenlere haksızlık olmuş.
 
Bu adam değil 2100 tl istesin 200 tl bile bana yeter dese. işe kabul etmem. çünkü adam çalışmak değil rahatının peşinde paşam
 
böyle saçma bir kıyaslama yapmak nerden aklına geldi anlamadım. bir öğretmenin bir ders saati performansı normal bir çalışanın 3 saat çalışmasına bedeldir. araştırmışlar kanıtlamışlar. haftada 25 saat derse giren bir öğretmen 75 saatlik performans tüketiyor(ben haftada 43 saat giriyorum). günde 8 sekiz saat çalışan biri 6 günde 48 saatlik performans harcıyor. haftada 27 saat fark açtı... alın hesabı siz yapın... diğer mesleklerle öğretmenlik maaşlarını karşılaştırdığınız zaman az bile kalıyor. bu kadar maaşla öğretmenler çalıştığı için öpün başınıza koyun...
 
Pek mümkün görünmüyor.
 
Karşılaştırmanın nesi saçma arkadaş, nerenizle bakıyorsunuz nedir bu kompleks agalar. Çok net ve kimsenin görmek istemediği bir gerçeği söylüyorum. Bu maaşa öğretmenler çalıştığı için öpüp başa mı koyalım!!! lütfen çalışmayın lütfen, bu lütufda bize bulunmayın :))) Daha fazlasını veren bulursanız anında gidin :) Benim daha çok örneğim teknik öğretmenler yerine, sınıf öğretmeni, resim öğretmeni, beden öğretmeni vs. meslek grupları. Teknik öğretmende daha fazla derse girip daha fazla ücret alıyor. Haftanın 3 günü okula gidip 2 bin liradan biraz fazla kazanan beden öğretmenleri var. Daha neyin davası. Bir öğretmenin bir ders saati 3 saate bedelmiş gibi müthiş araştırmayı kim yapmış!!! Bu kanuni sadece 1,5 yıl istanbulda kaldı diye ortaya atılan bir şehir efsanesi. Çok güzel örneklerle durumu anlattım. En basiti gidin bir dershaneye öğretmenler kaç saat çalışıyor, lütfen dershane patronlarına söyleyin bizim işimiz çok önemli bir saatimiz 3 saate bedel deyin, cevabına bakın :)))

Onu geçtim bir eğitim kurumunuz var ve öğretmenler bu şartlarda çalışacak ve siz bu ücreti vereceksiniz (hatta bazılarına göre daha fazla :)) ) ben o delikanlı patronu göremiyorum arkadaş, kibarlığı geçiyorum Nah verirsiniz. Sabah akşam iliğini kemiğini sömürürsünüz öğretmenlerin.

Eh birde işin insani boyutu var, böyle şartlarda çalışan bir mühendis, tekniker, bir teknisyen hatta özelde çalışma zorunda kalmış teknik öğretmen var mı? Şantiyelerde, fabrikalarda haftanın 6 günü bazen 7 günü çalışan günde 12 saatten az çalışmayan, bayramı seyranı olmadan çalışan adamdan daha mı çok efor sarfediyorsunuz ha, millet keriz bir tek siz mi uyanıksınız!!! Bir mühendis bu şartlarda çalışmak isterse herkes güler ama iş öğretmen olunca onun tabii doğal hakkı :)) sevsinler sizi. Milli eğitim bakanlığın duvarlarından çıkın bir bakın etrafa biraz empati kurun, biraz vicdanınızı dinleyin. Bıktık artık atanamayan öğretmenlerden, maaşını beğenmeyen, geçinemiyoruz diye ağlayan zırlayan duygu sömürüsü yapan öğretmenlerden yemin billah bıktık!!!!

Not: Gece 01.50 de mesaj atabilecek kadarda uygun pardon zor meslekmiş öğretmenlik :)))
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,821
Mesajlar
920,767
Kullanıcılar
450,910
Son üye
Beyazıt_34

Yeni konular

Geri
Üst