Sizce bu kalitemi ?

Şimdiii başka bir mesele ortaya çıktı .

(Öncelikle belirteyim bu makinenin yenisi 13 bin lira )

Bu sürücü devresi anahtarla beraber satılıyor ve fiyatı 800 lira imiş. Motor da 600 lira . 1400 lira ediyor . Başkada icinde değişecek bişey kalmıyor zaten . Buraya kadar baya makul. Mesele buradan sonra başlıyor şöyleki; batarya 4 bin, şarj aleti ise 3 bin , şanzıman vida kısmı 4 bin lira.

Toplamda 12.400 etti . Ulen gerisi demek plastik parası o da ediyor 600 lira. Böylece bulduk 13 bini :)

Batarya sarf olarak geçiyormuş ve garanti dışı degerlendiriliyor . Şanzıman vida kısmı kısmen garantili diyorlar.

Abi adamlar bildiğin batarya, şarj aleti ve şanzıman dan vuruyor... Vay anasını! Asıl para edecek olan malzeme ucuz çünkü makine çalışsın ki bol bol batarya şanzıman yesin mantığı heralde . Ecnebiler çok zeki vesselam...


Bende profesyonelim ya. Yönetici yazmasa kesin profesyonel yazardı orda:)


Epoksiyi kırayım dedim tırstım ustam :)
vaaay bu alet şarjlı mıydı? vazcaydım. hiç bir şey demiyorum. bir işletme neden kablosuz bir avuç taşlama kullanır ki? bu şarjlı aletlerin sayısı 10 ise 9u amatör işler içindir. tersanede çalıştığım zamanlardı, bir ustam (tezgah sahibi yani gemi yapıyor) nerdeyse tüm el aletlerini havalıya çevirmişti. neden diye sorduğunda hiç değilse motorunu yakamıyorlar demişti. şarjlı aletin profesyoneli sadece sökme takımıdır.
 
ilanlara bakarsanız şu marka uyumlu motor diye satılıyor. Orijinal değil o 600 liralık motorlar. Bakınca aynısı gibi duruyor ama torkları ve ömürleri, orjinale göre kötü.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,401
Mesajlar
926,254
Kullanıcılar
451,924
Son üye
haluk turkoz

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst