ahnur
Usta Üye
bakın beyefendi ben elektrikci degilim google sofstart tekfaz motoru yakarmı diye yazdım önüme bu site cıktı actım siteyi kayıt oldum yorumlarun tarihine bile bakmadım bende buraya cevap aramaya geldimyahu sizlerde IQ kaç? nasıl okur yazarsınız? nasıl mühendis filansınız? size ne türlü sıfatlar kullanmak lazım?
10 yıl önceki konuya bu gün bir şeyler yazmak ve hatta çözüm bile olmayan bir şeyler karalamak. DAHA ÖNEMLİSİ ALAKASIZ şekil konu HORTLATMAK nedir?
yanlış yere gelmedin, burada Elektrik elektronikle ilgili istemediğin kadar bilgi alabilirsin. tarihe bakmamış olman, seni okumaz yazar yapar. yaptığın yorum da aynı şekilde. konu ile alakalı soru sorsan sana cevap veren olurdu. işin garibi ben de elektrikçi değilim. ama azcık ucundan okurum.bakın beyefendi ben elektrikci degilim google sofstart tekfaz motoru yakarmı diye yazdım önüme bu site cıktı actım siteyi kayıt oldum yorumlarun tarihine bile bakmadım bende buraya cevap aramaya geldim
sanırınım yanlış yere geldigimi anladım üstüne hakrette yedim bana yeterli teşekkür ederim tepkiniz için