Siz mühendis olmazsanız piyasada sanki gerçek manada mühendis olmayacak
bir de hep aynı bahane meslek lisesinde puan kestiler.O zaman niye anadolu lisesine gitmedin çünkü puanın yetmiyordu çünkü o zamanlar çalışmadın sonra da ben meslek liseliyim puanımı kesiyorlar bence kesmeleri de gerek çalışaydın gideydin anadolu lisesine o zaman çalışmadın çok mühendislik istiyorsan her şarta rağman çalışıp kazanabilirdin bu forumda meslek lisesi çıkışlı mühendisler de var
Milyon defa anlatıldı, bir kez daha kalın çeperlerinizden beyninize ulaşması temennisiyle tane tane anlatacağım.
cümle cümle yanıtlayarak, anlatayım.
-Biz mühendis olmazsak piyasada gerçek manada mühendis olup olmaması aslında çok umrumuzda değil. Hali hazırda boşluğu dolduruyoruz zaten.
-Bahane değil meslek lisesinden puan kestiler.
-Kendi adıma, anadolu lisesine gitmedim, çünkü gitmek istemedim. Sınava girdim, teknik programlı lise seçtim, çünkü donanımlı bir mühendis olmak istedim. Ayrıca teknik programlı liseye de sınavla girdim. Puanımla anadolu lisesine de gidebiliyordum.
-Lisede öğrenciyken 28 şubat geldi ve bize dediler ki siz mühendis olamazsınız, düz liseye de geçemezsiniz.
-Mühendis olmak için çok çalıştım, ÖSS de ilk % 0,8 lik başarı dilimine girdim yine de hiç bir mühendislik programına girmeye yetmedi, full çekseydim de yetmeyecekti. üstüne biraz soru eklemem gerekecekti.
Daha da anlamıyorsan neden senin değil de benim mühendis olmam gerektiğini anlatabilmek için okuyucalara iyi bir örnek olacaksın. İyi ki yazmışsın.