m_senturk
Üye
Hazır ve güvenilir kontrol kartına kargo dahil 25 dolar vermektense mi?
tamam, diyen gitti cinde fazlası ile daha iyisini yapıyorlar ne gerek var hangi devirde yaşıyoruz dimi
Hazır ve güvenilir kontrol kartına kargo dahil 25 dolar vermektense mi?
görmüştüm ben bunu ama nerede acaba, siz mi yaptınız bunu çok hoş.5 eksen robot kol (yeni) - YouTube
mert, bizde bunu yaptık, reklamcıda kesimine 45 tl verdik yarım saat sürmüştü. bir kaç yanlış fark ettik tekrar kesim yaptırdık yedek olsun diye iki tane kestirdik hatta sadece kesime 130 civarı bişey verdik. yaktıgımız 16f877 ler servo motorlar dahil toplam maliyeti bin tl yi bulmuştu
görmüştüm ben bunu ama nerede acaba, siz mi yaptınız bunu çok hoş.
Allah razı olsun bereketler ihsan eylesin gönlüne göre versin.
Bir demlik çaya kırk takla atarım.
Elektronikden anlayan ve devrelerini kendi yapmak isteyenlere buralardan yardımcı olurum.
Kıyaslama yapmak isterseniz , 2005 de 4.5Nm motora (sürücüsüz) 850TL istemişlerdi...
profesyonel seri mach3 için USB kart sürücüsüz olarak şahin rulmanda var 400 liradan satıyorlar Leafboy77 - Home linkindeki kart ama nema23 3A 2.2Nm motor için buna gerek yok. USB sürücüsü üzerinde kart olarak Şahin Rulman - 4 eksen USB CNC kontrol TB6560 sürücü kartı denenmiş mal. e-baydan gerek yok ya genderirler ya göndermezler, gümrükte de takılırsa kart parası kadar vergi çıkar bir abinnin başına geldi. bi arkadaşında kartı gelmiş adreste bulamadım diye geri gitmiş. en iyisi görerek almak. benim fikrim bu.
Allah razı olsun bereketler ihsan eylesin gönlüne göre versin.
Bir demlik çaya kırk takla atarım.
Elektronikden anlayan ve devrelerini kendi yapmak isteyenlere buralardan yardımcı olurum.
Kıyaslama yapmak isterseniz , 2005 de 4.5Nm motora (sürücüsüz) 850TL istemişlerdi...
...mach3 ile çalışmıyor bilginize.