STK 4241-V devresi

STK 4048 tam bir besleme verilirse yaklaşık 200 W'a kadar güç verir.Ama STK 4241 in ses kalitesi nasıl olduğunu bilmiyorum STK 4048 de iyi bence.

arkadaşlar stk 4048 4 ohm hoparlöre 200w güç verebilir yaklaşık olarak tabiiki. ama çok aşırı ısınır. soğutucusu çok güzel olmalı. ben 4048 i yaptım çok güzel çalışıyor. tek kusuru mono olması. bu yüzden 2 tane yaptım. 4241 i de bayağa öncelerden yapıp kullanmıştım ama şimdi piyasada 4241 in hakikisini bulmak çok zor. entegre kataloğunda beslemesi
2*70v ama devreye 2*45v uyguladığım zaman sesi birazcık açınca entegre hemen yanıyordu üstelik ısınmadan. stknın orjinalini bulabilirseniz(sanyo marka yani japon malı) harika olur. çıkışında hiç koruma yokken normal seste yaklaşık 5 saniye kısadevreye dayanıyor, tabi hakikisi.

ben bunu yapmak için bütün malzemeleri aldım :) yanlız usta bana stk 4241 -2 stereo amphiller entegre verdi buda olur dedi sizce olurmu bu entegreyle ? sorun yaşarmıyım yoksa stk 4241 v mi edinmeliyim ????

arkadaş ben verdiğin baskı devreyi çıktı aldım bakır plakete geçirebildiğim kadar geçirdim ama sanıyorum bire bir boyutta değil ki ben stk entegreyi plaketin önüne koyduğumda stknın bacaklarına aşırı küçük geldi çıkışlar yahu arkadaş bu devrenin tam ölçüsü nedir allah aşkına ? bana bir bakır plakete mal oldu ne olursun tam ölçülerini verirmisin ...

STK4241V ile STK4241II farklı STK4241II de bazı bacakların boşta kalması gerekiyor.
Aynı baskı devreyi ben direk yazıcıdan çıkarttımda yaptım hiçbir sorun olmadı.
Ayrıca istersen STK4241II nin devresini ve baskı devresini koyabilirim ama baskı devre boyutu birebir değil ayarlaman lazım.

Forum istatistikleri

Konular
129,880
Kullanıcılar
452,750
Son üye
onuryilmaz6464

Yeni konular

Geri