Aylık 500 tl ise sanırım yeterli iyi bir arıtıcı 4-5 bin civarı benim bildiğim eski den BMS marka vardı İstanbul daki akrabalarımda 8-9 ay taksitle almışlardı ama çok iyi arıtıyordu BMS ler ama uzun zamandır adını duymadım piyasadan kalktımı bilmiyorum
o paraya imkanı yok almam alamam da zaten . Benim arabam 12 bin lira 5 bin lira arıtma cihazına paramı verilir yahu ? çok yüksek geldi yani kalite de bir yere kadar. Teşekkürler tavsiye için
N11de sistem organizasyon diye bir mağaza var, ev ve iş yerinin arıtma cihazlarını oradan aldım fiyatı 500tl civarında gayet memnunuz
bunlar olur bak 2 yılda bir filitre değişiyormuş fiyatı da 150 lira civarları yarın bir görüşeyim. teşekkürler
Biritayi oneririm cok guzel filitresi 35 tl 60 lt su aritiyor buda 3 damacana eder iyi bi damacana su 20 tl olsa %45 tasaruf saglarsiniz
Bu dahada iyiymiş yorumlarda her avrupalının evinde olduğu söyleniyor ve tr de kullanıp memnun olmayan yok gibi. Direk içmeyin kaynatın diyen de var ama bakacağız artık. Tek dezavantajı filitreyi 100 litrede bir değiştirin deniyor Migrosta görmüştüm bakayım varsa denemeye değer gibi. Teşekkürler tecrübemi buradan yazarım