Su Soğutmalı Chiller Hakkında

sn ilgili arkadaşlar.
kondanserin hep kimyasallarla temizliğinden bahsetmissiniz.ancak piyasada satılan birçok kireç çözücüler,yumuşak metal grubundan oluşmuş soğutma gruplarına zarar veriyor.bu kimyasalları kullanmadan önce teste tutmamız gerekir. ayrıca içeri de üretici firmadan alınması gerekir.gizleyen varsa şüpheli üründür.kısaca benim prensipim ;kireç çözücüye(saf haldeyken)elimi batırırım elime zarar vermezse cihazıma zarar vermez. BAşarılar

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
erolbin ' Alıntı:
sn ilgili arkadaşlar.
kondanserin hep kimyasallarla temizliğinden bahsetmissiniz.ancak piyasada satılan birçok kireç çözücüler,yumuşak metal grubundan oluşmuş soğutma gruplarına zarar veriyor.bu kimyasalları kullanmadan önce teste tutmamız gerekir. ayrıca içeri de üretici firmadan alınması gerekir.gizleyen varsa şüpheli üründür.kısaca benim prensipim ;kireç çözücüye(saf haldeyken)elimi batırırım elime zarar vermezse cihazıma zarar vermez. BAşarılar
Parmağımı eritirse hayatta cihazda kullanmam diyorsunuz yani :)

burada sadece chiller den ve bakımından bahsedilmiş bağlı aksamların kirliliğinide göz ardı etmemek lşazım.
yani tali santraller olarak nitelendirilen ,klimave fancoiller

erolbin arkadaşım bahsedilen kimsayasal temizleyicileri piyasadan direk almanıza gerek yok. Bu zarar verir mi bu vermez mi diye test yapmanız da gerekmiyor. Mazallah yanlış bir kimyasal parmağınızdan da edebilir. Özellikle bu işlerle uğraşan firmalar var. Numunelerini isteyip aralarında kıyaslayacak test yapmanız yeterli. Bizdeki sıkıntı bunların alışkanlık haline getirilip kullandırılamaması.

iş arıyorum-ANKARA veyaYURT dışı

ısıtma,soğutma, klima,elektrik otomatik kontrol işletme arıza Bakım. ilgilenenlerre cv mi gönderebilirim tecrübem 25 yıl.

Slm arkadaşlar,

Teba marka Su Soğutmalı Chiller'in üzerindeki dijital menüler ve ayarlar hakkında internetten döküman bulabilirmiyim... ??? yardımcı olursanız memnun olurum.

Saygılarımla,

Araştırmana bağlı ama genelde makine üreticileri bu bilgileri pek paylaşmazlar. Yalnız menüde diferansiyel fark ve kompresörün devreye girme sıcaklığından başka (alarmlar vs. saymıyorum) bir şeyin olacağını sanmıyorum. Biraz menüyü incelersen, muhtemelen çözersin.

slm "zeybek26"

yardımın için teşekkürler. Menuler ingilizce olduğu için farklı fonksiyonlar taşıdığını düşünüyorum. mesela benim istediğim cilleri belirlediğim saat aralıklarında devreye girip çıkmasını sağlamak. şu ana dış hava sıcaklığına göre çalışıyor ve izmirde gece gündüz hava sıcaklıkları çok farklı oda işime gelmiyor böyle ayarlar yapmak istiyorum...

Saygılar,

selam mustafa bey hitachi marka su soğutma grubunun çalıştırılması konusunda bana yardımcı olurmusunuz böyle bir soğutma gubunun çalıştırılması konusunda tercübeli değilim işe yeni girdim yardımınızı bekliyorum msn adresim [email protected]

slm arkadaşlar hitachi marka su soğutma grubunun çalıştırılması hakında tecrübeye sahip değilim bana yardımcı olurmusunuz işe yeni girdim daha grubun fotoları ve videoları bende mevcut yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler [email protected]

Forum istatistikleri

Konular
129,697
Kullanıcılar
452,401
Son üye
begum_ovuc

Yeni konular

Geri