nuriefe
Üye
SVC sistemlerinin şu ana kadar zararları görülmüş veya işitilmiş değildir.
Faydaları, enerji verimliliğine ve ülke ekonomisine katkılarını ise bu değerli arkadaşlarımız zaman ve mekan farketmeksinizin gezerek anlatıyor ve anlatmaya devam ediyorlar.
durceylan arkadaşım merhabalar
Ben sana bunun faydasından daha çok zararlarını bir bir anlatırım istersen sen faydalarını anlat bende sana zararlarını anlatayım ne dersin?
Ben Grup Arge firmasındaki arkadaşların nasıl bir çalışma yapısı ile çalıştıklarını sorgulamıyorum haddime bile değil ben kimim ki cahil cüheylanın tekiyim yanlızca fakat soba yakacağı gerçek nasıl doğru ise SVC tarzı ürünlerinde ne nötr bırakacağı nede doğru düzgün çalışan bir cihaz bırakacağı gerçeği doğrudur.
Sizin de anladığım kadarı ile bilginiz var sizede aynı soruyu sorayım 1 trafoda 150 abone var 150 abonede de SCV yani kıyıcılar var ve bu trafoya yakın abonenin hali sabah iş başı saatinde ve akşam iş bırakma saatinde ne olur? enerji kalitesi ne olur? trafonun hali ne olur? Trafoda ki Nötr hattının hali ne olur?
Demem odur ki durceylan arkadaşım gelecekte bir gün gelecek şimdiye kadar herhangi bir yerde bir sorun çıkmamasının nedeni bir trafoya bağlı okadar sistemi arka arkaya yapmamalarıdır ama bu durum olacaktırda ? Önlem alın!!!!! hem bu tarz ürünleri imal eden arkadaşlar hemde kullanıcılar önlem alın!!!! aksi halde sonuçlarına siz katlanacaksınız!!!! dediklerimde kötülük varmdır durceylan arkadaşım?