Suat_Korkmaz
Profesyonel Üye
Aklıma geldi fakat içerde kalan kısmı sürücüye değebilir. Emin olmak için 3 fazlı olanın ölçülerini bilsem.
Böyle bir isteğin olduğunu baştan neden söylemedin?son resmi ve linki yeni gördüm o olur.Pako şalterleri sevmiyorum. Büyük oluyorlar : )
Tornanın kutusunda zaten 1-0-1 şalter olduğu için yanına bir şalter daha koymak istemiyorum.
Aklıma geldi fakat içerde kalan kısmı sürücüye değebilir. Emin olmak için 3 fazlı olanın ölçülerini bilsem.
Yok abicim bu yeni. Canım sıkılıyor. Kendime iş çıkartıyorum. Senin sistemi az önce kurdum. Mükemmel çalışıyor.Böyle bir isteğin olduğunu baştan neden söylemedin?son resmi ve linki yeni gördüm o olur.
o voltaj ile alakalı 12v 100watt lamba 220v 100watt olunca farklı ama volt,watt aynı olunca ac,dc de fark yok ac de dc dc de aynı akımı çeker ...1mm2 kesitte taşınabilecek ac ile aynı kesitteki dc bir aynı olmuyor.
Arkadaşlar online dc güç kablo kesit hesaplayıcı buldum http://www.solar-wind.co.uk/cable-sizing-DC-cables.html önceki soruma cevap da bulabilirsem bilgim artar, sevinirim.
Ac için üretilen röle/anahtar üzerindeki amper bilgisinden ne kadar dc akım geçirtebiliriz formülü nedir?